Prijava
   

Vitamin €

Najbolji antidepresiv, a liječi i anksioznost, frustracije i razne druge psihofizičke poremećaje. Zanimljivo je da je efekat direktno proporcionalan dozi, što veća doza, to veći efekat. Opasnost od predoziranja je jako mala, ali kada se desi, ispoljavaju se simptomi poput bahatosti, iživljavanja, divljanja, uriniranja po onima u čijem organizmu su prisutne manje koncentracije ovog vitamina i sl.
Druga opasnost, kod ekstremno visokih doza je što miris ovog vitamina privlači određene grupacije homo sapiensa koje žele da dio doze sa predozirane osobe prenesu na sebe, a poznati su kao gurui, menadžeri, lajfkoučevi i sl.
Još jedna zanimljiva nuspojava kod predoziranja je tendencija predoziranih da se kreću u pratnji nabildanih i često nauroužanih pripadnika svoje vrste, kao i vožnja blindiranih auta, a u ekstremnim slučajevima i nošenje pancir košulja.

Ipak ovo su sve primjeri nuspojava pri ekstremnim dozama, a u svim ostalim slučajevima, vitamin € ostaje najbolje sredstvo za otklanjanje svih problema, frustracija i nezgodnih situacija, čak se može koristiti i u svrhu bušenja na onim mjestima gdje se burgije nisu dobro pokazale.

Komentari

Сврха бушења на оним мјестима гдје се бургије нису добро показале!
+ *

Njiiiiiiiiiiiiiiiiiiii frkttttt!!! NE NJIŠTI JER TI NISI KONJOMIR, NEMAŠ PRAVO!!! (besno njištanje) NJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII FRKTTTT