Prijava
   

Vojnička marmeladica

Neprijatelj koga se srpski vojnik boji više nego NATO avijacije, šiptarske zasede, nemačkog blickriga, bugarskog noža u leđa, ustaške kame i napada fanatičnih mudžahedina zajedno!

Mi smo hrabar i ponosan narod… Ali marmelada za doručak… Molim vas, to je već previše!

Komentari

To se u vojsci zove decija radost. U kombinaciji sa maslacem totalno porazava srpskog vojnika.

Jebi ga, pradeda jeo konjske lešine preko Albanije, deda gulio koru sa drveća i jeo svoje opanke dok je rokao po Švabama i ustašama, otac se mrtav gladan klao sa Hrvatima i mudžahedinima, a meni je dečija radost u udobnoj kasarni vrhunac užasa! Ovu vojsku i treba da ukinu, kad nema ko da je služi!

E vladomude kad već prozivaš:
Sereš ko trudna foka!
Idi igraj tv!

Mi ti ne valjamo?! A pešovani iz civilne su dobri?!

Samo kod nas je "kulje" posprdno se izražavati o normalnima nego o krivinarima!

Mi smo imali izbor i učinili smo onako kako smo smatrali da je moralno! I nije mene krivična ili zatvor posalo u kasarnu nego sam pravo sa diplomske žurke zvao ljude na ispraćaj! A nije mi normalno da budem srećan sa suvim govnetom u planini bez milih ljudi, devojke i kuće dok "civilni" ne idu u bolnice gde su raspoređeni a ministri kupuju nove limuzine za pare od kojih bi mogli da kupimo novi avion a ne normalni obrok za vojsku! I da treba, ako bude trebalo, naravno da ću otići i na KosMet i gde god pukne! Zato sam i prošao sve to jebavanje u mozak! A ti samo pljuj po nama!

Kosovski junaci
zasluga je vaša
što poslednji beste
u krvavoj drami
KADA TRULO CARSTVO
orušja se maša
SVAKI LEŠ JE SVESNA ŽRTVA
JUNAK PRAVI!!!!!!

A kad je država bila gora i više trula nego sad?! Ko bi logično razmišljajući sad obukao uniformu a ne pobegao glavom bez obzira? E pa ima nas! I mladih i manje mladih! I nepismenih i magistara! I nije svakome cilj da se naduva i proda i ono što je malo ostalo! Ima nas još onih što verujemo u Boga i u sutra! Pa se smej i podjebavaj koliko hoćeš! A u prirodi je čoveka da teži ka boljem! Ni ti se ne kupaš džezvom na dvorištu kao tvoj deda nego u kupatilu! A šiptar bi te isto klao bez obzira na internet i 21. vek!

durlanac

lepo si mu rekao ;)))

ima NAS, koji smo otišli u armiju i to sa ponosom...
svi moji muški preci su bili u uniformi (čukundeda gazio albaniju, pradeda ratovao sa nacistima i fašistima, a deda i ćale behu oficiri), a ja kao jedino muško u CEEELLOOOJJJ FAMILIJI, da nisam otišao bilo bi me sramota!!! to je bre TRADICIJA, ako znaš šta je to...
ipak, SVAKI SRBIN bi trebalo to da odradi ma koliko dugo/kratko trajala ta „marmeladica za doručak”... ne zato što smo ŽELJNI RATOVA, već jer smo JEDINI narod koji se za SLOBODU MORAO izboriti ORUŽIJEM... A NE PRANJEM PRLJAVIH GAĆA u gerontološkom Centru...
ČAST mi je što sam služio vojsku i zadovoljstvo kad vidim da su neki moiji ortaci, kvazi patriote, visoki, snažni, sportisti (a po neki i sa znanjem borilačkih veština) poput sisice služili doručak deci u vrtiću, a ja sa svojih 67kg gulio u spec. jedinici...
što kaže durlanac, VLADOMUDE, kontam da si i ti kao i ovi moji (po fizičkom izgledau) ljudina, ali si kurton u duši...

Ajd sad kad ste već počeli da tupite, kad sam se ja klao sa Šiptarima, vas su mama i tata terali iz sobe pre drugog dnevnika da ne gledate potresne prizore. Toliko o patriotizmu. Ko neće da ide u vojsku, ne mora, ja sam hteo. Ali da vam je zujalo oko ušiju kao meni, ne biste se sad busali u grudi Rakićevim stihovima i plakali kad vam daju marmeladu za doručak. Nego čašu mleka, pa u krevet. Mrš!

Svaka ti čast ako si bio u ratu, neka ti Bog pozlati. Kad si ti pucao dole ja sam obilazio groblja i sahranjivao braću i susede.
Ali opet ne vidim razlog da ja svršavam od sreće na buđavu dečju radost u vreme mira dok sisojevići mlate majmuna po bolnicama i školicama a ministri nabavljaju besne makine. To se zove napredak, ni ti nisi pucao papovkom nego Kalašnjikovom (možda je trebalo da uzmeš mač, luk i strelu kao Jug Bogdan?). A ako bude trebalo....