Prijava
   

Vojvođani

Najnovija nacija na svetu 2025. godine. Valjda ce i pasoš da izmisle, jebem li ga, pošto statut i otcepljenje vec jesu. Samo ne znam gde će da putuju, jer im sve smeta. Od 500 metara nadmorske dobijaju vrtoglavicu, a od mora osip. Dva najveća heroja su Đerđ Balaš bivši komunista, bivši patriota, sada izdajnik na sva usta, i Čanak Nenad, otac nacije koji tera motorne sanke po gradu.
Da li će se sve ovo stvarno dogoditi...

- "Dobar dan, "Dnevnik RTS", možete li reći kao autentični Vojvođanin i Novosađanin, da li ste za otcepljenje od Srbije"?
- "Šta ćemo se bolan cjepati kada nam je 'vako lijepo"!

Komentari

Trebace i viza za vojvodinu.

+

Zmaj od Nocaja, Mika Antic i Sinisa Mihajlovic ;]

Контао сам да људи претерују са том причом о независности, јер ми је једино онај Трг Младенаца деловао аутономашки, а сад су почели да лепе оне билборде са природним лепотама "Војводине" и честиткама за главни град. Мало са се понадао кад сам видео да су поставили заставе Србије и Новог Сада по граду и после 2 дана они додају и мађарску заставу. Зајебано. +

Kako Trg Mladenaca moze da deluje autonomaski,daj molim te objasni to???

Malo mi je to sve sumnjivo !

hm... vise mi izgleda da se ostatak ove nase sorabije boji da se mi ocepimo, nego sto mi sami to zaista zelimo...ali znam da to necete priznati... :) :)
a kad smo kod poznatih licnosti... imamo ih dosta, ne sekirajte se nista :)

Дефиниција је мало претерана...
Тачно је да Чанак и Балашевић серендају,али није истина да су Војвођани сепаратисти.Пази,док је Република Србија држала надлежност,ништа није могло да се оствари,јер се догађало класично,,пребацивање лоптице''(као у случају Србијашуме-Војводинашуме,где се није знало ко је тачно надлежан да пази на шумска газдинства на територији Војводине).Статут барем написмено обезбеђује то да је сада Покрајина као институција сасвим одговорна за све што је на територији Војводине.
Међутим,исто тако,Војводина има економску основу да се сасвим одвоји од Србије,али недовољну историјску основу да би била самостална као држава.Тако да,бар у наредних 100 година,заборавите на приче о потпуном одвајању.
Као рођени Војвођан,не могу више да слушам како нас напљувавају због Чанка и Балашевића,а нису се ни потрудили да се упознају са стварним проблемом.
Лакше је пљувати него сести и размислити...

Ja ne znam zasto bi se bilo ko, sto rece ovaj gore iz "Sorabije" uzrujavao ukoliko se Vojvodina zaista odcepi. Od ove zemlje svi su bezali, odlepljivali se cepali joj teritoriju, a mi ostadosmo jadni i kukavi, zalimo za svima ko papucar za ribom koja je pobegla sa celavim burzujem. Posle silnih otcepljivanja vise je nebitno, da li ce Vojvodina ostati deo Srbije ili ne. Ko hoce sa nama hoce, ko nece, pa brate mars u picku materinu idi kuda te put vodi. Dosta smo kukali za teritorijama i za ljudima koji sa nama ne zele da zive, ko ih jebe sve, neka probaju sami zelim im svu srecu.

Нисам мислио уопштено на Трг, већ на представништво странке која се тамо налази.

:)))))))) zivim i ja s njima odavno, a vala su neki teski kao crna zemlja! Dok je nas dosljaka koji nisu, srecom, kao oni snobovi, nema otcjepljenja! Nego, tek njihov humor-vojvodjanski humor ti je kao kad streber glumi mangupa! :)))

јес` болан, баш нам је лијепо :)+

a jel' matere ti od kad to mi vojvođani imamo ijekavicu? Moja baba Jovanka (Bog da joj dušu prosti) bi se prevrnila u grobu da je vid'la ovo tvoje pisanjije... tako mi štrudle s' makom i nasuvo valjušaka, ne planiramo ocepljenje to je za nas velik jed.... jel'... ta svađa i sve to mačku o rep!

Lady, ovo na moj komentar postavljaš pitanje ili na defku?

Jebem majku svakom ko se oseca kao Vojvodjanin ili Crnogorac po nacionalnosti i ko porice da su Bosnjaci nastali od drugih slovenskih naroda koji su primili islam (jebem u usta svakog ko kaze da su Bonjaci potomci Ilira). Jebem majku svakom ko je za otcepljenje Vojvodine od Srbije i ko glasa za Mila Djukanovica. Jebem majku Vesni Pesic,Natasi Kandic i Sonji Biserko,kao i Srdjanu Dragojevicu. Eto.