Prijava
   

Vremenska prognoza

Deo vesti koji najviše interesuje one koji ne izlaze iz kuće. Neki žele da potvrde nepogrešivost njihove reume, išijasa ili žiganja u krstima, drugi hoće da se uvere kako su pametno postupili što su rešili da ne mrdnu nigde jer svaki čas može da grune nešto a ima i onih koji samo čekaju da bude 25 stepeni u februaru da bi mogli da potkrepe svoju teoriju da nam amerikanci jebu klimu jer hoće da nas satru.
Sa druge strane, ljudi koji izlaze iz kuće, ako već nisu videli na ostalim primerima kako televiziji ne treba verovati ništa, ovo im je šansa.
Ali, ne, za te prilike imamo - subjektivni osećaj. Nebitno da li ste u klimaksu, neispavani, bolesni, obukli bundu ili u gaćama išli, vaš subjektivni osećaj je objektivno toliko i toliko. Ono što vi mislite je nekako, suviše subjektivno. Razmislite opet.

- Ček, ček, da čujem prognozu sinko!
- Ma šta tebe briga baba, nisi izašla iz kuće od '98.
- Ma žiga me nešto koleno, evo, znala sam da će da nešto da pada! Ne mož' da omane!
***
- Pu, majku im govnarsku, pogle' šta nam rade, ubiše nas s ovo vreme, ko zna šta su nam bacali, jebem ih u usta agresorska
***
- Danas vedro, maksimalna dnevna temperatura 38 stepeni celzijusa, vlažnost vazduha 6 %, pritisak 998 mb, vetar duva vrzinom od 0,01 m/s.
Subjektivni osećaj 25 stepeni, uživajte u predivnom danu.

Komentari

neki redovno prate prognozu, da ne bi pali na neku glupost+++

++
A često postoji i onaj deo u prognozi kad kažu: Neočekivano lepo vreme izmamilo je hiljade naših sugrađana na obližnja šetališta...

++++генијално

E da... Svaka cast za def, ali wtf is "Subjektivni osjecaj"? Kao ja imam osjecaj da je -5 a ono napolju 40 jer sam na samrti? Zar subjektivan osjecaj ne bi trebao svako za sebe da ima?

Kako si ubola svaku reč :)))
Nema dana da moja baba ne pita: kako je napolju, jel pada kiša, jel hladno na 30 stepeni...a ne mrda nigde :)))

Haha! I ova ti je defka preslabo ocenjena kolko je dobra +