Prijava
   

Vuk

Prvi Vukajlijaš, original 100 %. Želeo da sakupi tadašnji sleng, srpsku šaljivu misao i definicije, te je krenuo da premrežava Srbiju.
Napori su se višestruko isplatili. Naleteo je na neke tvrde forumaše, neki Filip beše najjači među njima. Imao je izobilje materijala i o drugim temama (nacionalne, rodoljubive,seoski seks etc...) . S vremena na vreme smarao je Vuka toliko da su Vukove moderatorske moći bile na ozbiljnom iskušenju. Prvo mu je rekao: „Daj, Filipe ne smaraj!“ što Filip nije mogao dobro da razume, jer nije mogao da protumači govor tela Vuka Karadžića i davao mu je sve više i više, dok u jednom trenutku Vuk nije povikao:“Ne guslaj više, kad te molim, inače ću da te banujem“.
Vuk je bio lepo vaspitan čovek i nije želeo sukob sa Filipom, ali je želeo da završi posao po svome. Mnoge Filipove definicije su završile na groblju definicija i bile precrtane crvenom bojom-uz ocene“nije definicija“ i „nekvalitetno“.
Publika je kasnije odreagovala kako je i bilo logično. Obožavala je Kraljevića Marka, rodonačelnika jedne borbene i pravdoljubive familije, danas poznatije kao Noris, a kad su jednom i te definicije o KM završile na groblju narod je primetio i one „crvene“ i tražio da i one ugledaju svetlo dana. Tako je nastala zbirka „Crven ban“.

Deda za babu, baba za dedu, deda za repu, baba za repu-uterati je ne mogu...
(stvarno ne znam ko je ovo prvi rekao-viševekovni c-p)

Komentari

pazi ovaj govor tela, +

Ali jeste! Ali, pazi kada stvarno jeste.... :):):)+++

O, ne. Sada, kada pogledam iz drugog ugla, shvatam da se sve samo ponavlja i vrti u krug. Mi ovde na Vuki ne činimo ništa novo, niti dručkije, već samo radimo što su i naši stari.... nema nade, nema poente, nema volje... neeeeeeeeeeee....... :(:(:(:(:(