Prijava
   

Vukajlijo na kurac te nabijem

Ovde opstaju samo kreteni, nisam se istakao kao mnogi autori, iskreno, fore su mi glupe, ali ovo što u poslednje vreme primećijem je sve sam GO KURAC.
To su neki fazoni sačuvaj Bože, znani samo određenoj grupi ljudi koja se preko drugih mreža kontaktira i kao što je bilo par slučajeva, organizuje u davanju +, pa tako možemo na žešće glup poster možemo videti:
1) hahahahahahha umro sam od smeha HAHAHAHHAHA
2) joj, ovaj je za odabrane
3) lol (-.-) ...
Kenja mi se od svega toga, brdo registrovanih autora koji sebi lajkuju defke i postere, opet PRIZNAJEM: i mene su banovali početkom godine, imao sam 3 naloga, onda sam se smorio, mesec dana nisamo mogao da se uključim, nakon toga sam se opametio i shvatio sve kao zezanje.
OVO NIJE VUKAJLIJA KOJA JE POSTOJALA RANIJE, JA SAM GLUP (verovatno) JER NE KAPIRAM VIŠE NIŠTA.
Ne želim da pljujem moderatore, iako je očigledno da su prema pojedincima blagonakloni, rade svoj posao koliko mogu i furaju svoju priču.
Sve se pretvorilo u kliše i zaista mi je muka od svega...
Jebite se istripovani autori, JEBITE SEEEEEEEEEEEEE

Komentari

hahahahahahha umro sam od smeha HAHAHAHHAHA

složio bih se sa tobom donekle. majku im fejzbučnu -.-'

Retare, opravdao si nick ;)

Minus, kao prvo zbog ovoga KURE! Napiši lepo kurac! Ovako ispada da ti je mali ili se plašiš da te ne banuju. Ti bi da se jebeš a da ti ne uđe. Ako pljuješ, pljuj, a ne da sereš na početku defke, a onda se izvinjavaš modovima i veličaš ih i na kraju se iskenjaš po autorima! ŠKK? A kao drugo, ovo nije definicija, što bi trebalo da znaš jer si stari član kako kažeš. Idi na forum pa tamo kritikuj, otori temu, nemoj spemovati i vređati, aj da lepo vređaš i spemuješ, a ne na ovako tetra gej način.

iskreno, fore su mi glupe

Da, ja sam alkoholičar. :pljesak:
Prizanje - 1 korak ka izliječenju.

Kao prvo, kure sam napisao, jer sam fan pokojnog Save iz Kikinde, ako si ikada i čuo za njega, a što se tiče moderatora evo: Lulava i ti možete samo da prihvatite da mi popušite KURAC, da to stoji u tekstu..

Sava je umro??? I on kaže KURAC ne kaže kure. Znači lepo se čuje kuraCCCC.

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs uuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
:D

sry, gore pise najs uan.

slazem se kolega... i ja sam glup i fore mi nisu ni za kure...

Ovo neka noć odabira? Vi često ovako?

niktov, ćuti i odabiraj, posle će ti objasnimo!

Mali Krang je bio vode pre seam meseca a ovo ima tli godine. Mali Krang je slago!

Hajde sad lepo modovi opravdajte položaj - odaberite ovo. <3