Prijava
   

Vukašin Golubović

Čovek koji je tiho došao i još tiše otišao. Trenutno niko ne zna gde je i čime se bavi. Medjutim, imao je zanimljiv život pun uzbudjenja . Voleo je da popije i da se pobije, naravno znao je da svira gitaru(loše doduše) i imao je psa pametnijeg nego on sam. Ostaće opamćen po tome što je kresnuo Tanju Bošković i Snežanu Savić, malo je onih kojima je to pošlo za rukom(ili tukijem). Takodje je bio "bondovski" smiren, uopšte se nije uzbudio kad su mu isti dan i žena i ćerka uradile palstičnu operaciju i ugojile se po 10 kila. Nije ih čak ni pitao zbog čega.
Čovek došao, pokazao da zna i otišao.

Komentari

Da, i nigde ga nema jos od devedesetih. +

On čak i nije glumac (koliko ja znam). U tu seriju je ubačen preko političke linije. Doduše kakvih sad ima serija, mogao bi glumiti...

Ja mogu da dodam samo, da je ovo po meni odlicno napisana definicija.

"uopšte se nije uzbudio kad su mu isti dan i žena i ćerka uradile palstičnu operaciju i ugojile se po 10 kila" do jajno :)

Jebote, gde se seti Desimira Stanojevića. Još nam fali i Mića Orlović na sajtu.
simpatično.

Desimir je car, kad ćemo mi moći ko on :-)

Inace, imam delimican odgovor na pitanj gde je i sta radi. Drugar mi je pricao, posto njegov cale ima brodic u marini u Slankamenu, da je i Desimir kupio vez pa pijanci sad sa njima i svira gitaru (i dalje lose). +

Иди у к... дефка је ВРХ! :)))))

U odabrane! :p
Lepo s ovo sve reko, ja sam ga video u nekom dokumentarcu mislim, nešto što nam je profesorka istorije puštala... Sa bradom je bio.