Prijava
   

Vukodav

Smarač žena. Poput "Vukodava" Marije Semjonove, uvati se za jednu devojku i uvek je tu. Glumi nekog prijatelja i zaštitnika, a u stvari jedva čeka priliku da devojku zaskoči, iako u dubini duše ni sam nije siguran da li bi jebo.

-Žibe, evo Miloša Vukodava, tri dana ne mogu da se otkačim od njega. Prvo sam ga koristila za kućne poslove i razne usluge, ali veruj mi shvatila sam da sam u stvari ja ta koja trpi. Čkode davi!
-Znam ga, pre tebe je smarao Mariju, trebala sam da ti kažem. Sad ide kod psihologa. Preselila se u drugi grad i promenila broj.

Komentari

Dobra defka, ali los ti je auditorijum ovde. Sta mislis koliko njih razume foru tj. koliko je njih procitalo knjigu? Napravi bolje par postera na temu fudbala i fudbalera, Cede i Tadica, bolje ce proci (ironija: OFF).
Od mene pljus.

Од мене плусчина.
Али што ти рече Мигза, стоји. Прочитао сам га прије пешес година и одлично је штиво, добићеш плусеве од толкиен.рс ливера :Д

Ко треба да разуме, разумеће.

Na stranu vaše poznavanje književnosti, zajebana je to stvar, šćeo sam i ja da pišem o tome al nikad nisam završio tu defku...gotovo nijedan "davitelj" ne počinje sam, uvek dobija signale sa suprotne strane, žene vole da flertuju i igraju se i onda...jebiga

@Хенри Морган
Koji si nick na Tolkienu?

gotovo nijedan "davitelj" ne počinje
sam, uvek dobija signale sa suprotne strane, žene vole
da flertuju i igraju se i onda...jebiga

Слажем се.

4тх дименсион. И бровече, помињао сам те неки дан када сам причао са Шумаром. :)

Ево и ја да дам пљус :)
Поздрав за четврту димензију :)