Prijava
   

Vuvuzela

Falusoidni afrički instrument izuzetno aktuelan na svetskom prvenstvu u fudbalu 2010. godine, kojim su afrikanci ostvarili svoj dugogodišnji san - da gledaju kolonizatore i robovlasnike kako im daju pare da bi im ga duvali.

Pred tekmu Južna Afrika - SAD, u svlačionici Južne Afrike:

Sijabonga Sangveni: Jo matori, danas sam prod'o onih 70 vuvuzela što sam prvo izdrk'o po njima onim posranim Holanđanima za 100 dolara komad. Nije čudo što ih prozivaju da su pederaši, ne samo da gaje cveće i nose klompe, već ga duvaju za medalju!

Sifive Čabalala: Nije to ništa, juče smo moj ortak Modise i ja navatali dve maloletne ribe, Portugalku i Španjolku, pa smo im gurali vuvuzele u čmar i u pičku, da im pokažemo šta je afrički kurac. Znaš kako su cvilele zadovoljno. Onda smo te iste vuvuzele prodali njihovim roditeljima da ga duvaju!

Reneilwe Lečolonijane: Ma nije to ništa bre, ja sam sreo Bekama u kafani, napio sam ga ko govno, platio mi piće, pa sam ga onda odv'o iza kontejnera i kar'o u dupe sve dok nije proskvič'o k'0 madrfakn vuvuzela.

Tanduise Kuboni: Alo bre paori jedni, to su sve priče za malu decu, meni samo drago što sam sluš'o na radiju ove Amere, pričaju da 'oće da nas 'ebu u dupe zbog onih vuvuzela, a nisu ni svesni kol'ko će da nam ga duvaju.

Komentari

Au bre bas ste smorili sa vuvuzelama,dosta mi je sto ih cujem sad treba da citam defke o njima...

Ахахах... ти покушаваш да импресионираш модертаоре са што болеснијом дефиницијом ?

Иначе +...

hahahahahaha svi biste hteli da vas vavuzeli :D

ovo je najbesmislenija definicija o glupim vuvuzulema, iako možda ima istine...i šta sam teo da kažem...ma "najbesmislenija"!

Da bog nemao za lekove, a imao za vuvuzelu!

deo sa Portugalkom i Spanjolkom mi se najvise dopao...... +

čkasmasti se ne zajebava

Da se mene pita, ja bih ovo na naslovnu stavio... Ali mene se ništa ne pita, tako da će ostati tu gdje jeste. hnjo hnjo

Omiljeno mi ovo. Volim kad se iskidam na defki.