Prijava
   

Wikluh Sky

Odlican primer lose predrasude.Covek svira osam instrumenata,zavrsio je srednju muzicku skolu i dve godine na muzickoj akademiji (nije izbacen,vec se svojevoljno ispisao),ali se ipak smatra za "klasicnog klosara" i "low-quality" muzicara samo zato sto se bavi "tamo nekom rep muzikom".

-E,brate,slusaj ovo.
-Sta ti je to?
-Wikluh Sky-Znam ja ko si ti,mnogo dobra pesma.
-Ma bezi bre,to onaj reper sto psuje k'o nenormalan,necu to ni u ludilu da slusam!

Komentari

On se smatra klosarom zato sto se ponasa kao klosar a ne zato sto je reper.

Ne znam za vas, ali po meni on ukenja svaku pesmu...

On nikad neće biti ni reper ni klošar nego samo momak koji traći svoj talenat(nažalost) da bi se ušlihtao ortacima s ulice i bio kao takav prihvaćen od njih i jedan od njih. Da bi bio dobar reper moraš imati ono nešto jebeno a 90posto tog je iskustvo jebeno. Zato je i Marčelo jako talentovan ali mega reper nikad neće biti. Fali mu ono nešto. Jedan je Edo Maajka i Elemental.

Плус, али... Заиста није добар репер, слажем се да укења сваку ствар, нема неке риме, Ајс и Бдат Џутим су за њега баје.

Džutim je mama za njega.

E vidiš Duncan, Ajs ima to nešto ali nema taj muzički talenat kao Wikluh nego samo bezobrazluk ulice, tako da ni od jednog ni od drugog a ni zajedno dok su bili u paketu nema vrhunskog repa.

Delimicno se slazem sa svakim od vas,ali ja i nisam rekao da je dobar reper.On je medju najobrazovanijim muzicarima u Srbiji,ali ga mnogi mrze zato sto ima takav stil i dosta cudna razmisljanja.Inace,on je ideju da se bavi repom dobio bas od repera sa zapada i mnogo to forsira.

Да, Ајс нема уопште таленат за музику, али заиста зна тај улични речник да убаци у добре риме. Али, наравно, њему Виклер ради све те матрице и остало, тако да без Виклера вероватно не би ни Ајс постао оно што је постао.

Свиђа ми се како Виклух свира гитару. Види се да је талентован.
Иако не знам ниједну његову ствар, пошто не миришем реп ич.

Па, оно. Знам ја, чуо сам све и није ми то то, напорно је ужасно. А силом прилика морам да му чујем риме, јер готивим Бед Копи, обавезно мора да усере ствар. Једино можда није лоше одрадио у "3000 евра" са чувеним стихом, "Мислили сте да ћете, ал ево вам кара, Бајага спустио цену на 150 динара, не помаже фотка ни гузице ни чмара" :)

Meni deluje kao da se do imbecilnosti divi Dzastinu Timberlejku :/

@Duncan Ferguson
Zar to nije iz "Ostrugale pete"? :)

Ma jok bre, ili si baraba ili nisi. Može on da loče, sere, prdi po rijalitijima koliko hoće i da glumi baju, ipak je on odrastao u svili i kadifi i glavu dajem da je privatno jako vaspitan momak. Stvar je u toj prokletoj želji bogate dece da ih prihvate sirota deca, da budu isti, ne kažem da su svi isti ali ovo je klasičan primer. Bolje da se momak bavi drugom vrstom muzike, tu bi došao do izražaja, to ja pišem, jer je multitalenat. Rep je ipak stih, manje muzika u pitanju, a on je pre svega muzički talentovan, nema on šta bogznakoliko genijalno reći stihom. Ja to dosad nisam čuo, a verujem i da neću.

ел тако? 2006. је то, ко ће све попамтити :)

Е, то што каже Њешић.

У праву си (не знам које ти је име Ет аутор) Ауторе дефициније, и јесте, он је музички образован, он има и неке Даб свари са Којотом и Кинг Вилом (тако нешто), и то је рил музика, али ипак сам ти дао -, јбг, није сленг. Бај д веј, стварно засере сваку реп ствар.

A najgore od svega je to sto ni u repu nije neznamtinijakoliko postovan, sto se mene tice, usrao je svaku pesmu na kojoj je ikad bio. Em sto iritantno repuje em sto lupa gluposti.

Dobar muzicar ne sumnjem da jeste, ali da mene zanima muzika, ja bih slusao dzez.

ljudi vikler osim rep albuma ima i par albuma rock muzike... tako da nemojte ga bas shvatati kao "repersku klosarcinu"

@ Dzimi- poslusaj Zagadjenje u Japanu Viklerovu hard kor operu,tu bas dobro svira!

Ovo što kaže ejpril o nil. + inače...btw kad sam gledo onaj Srpski film, gledam ja, gledam i vidim zika mi mnogo poznata, mogo sam da se kladim da je on. I pogodio sam. I btw2 jes da je najslabiji reper od tih najboljih, al nije zasrao svaku pesmu...