Prijava
   

World of Warcraft

Trenutno najpopularnija MMORPG igra na svetu. Nakon što se napravi neka nova MMORPG igra, odma se ukazuje na to da je plagijat WoW- a, iako svi rasprsli igrači Warcrafta ne kontaju da WoW nije bio prva MMORPG igra. Cilj igre je da vodite svog lika po nekakvim tamnicama, viladžez, i ostalim stvarima da bi ste ga "Levelovali". Posle aktivnog igranja WoW- a vaš život može da postane dosadan tako što ste već kažnjeni sa strane roditelja u sto stvari, ne idete u školu, ne tuširate se, i zapostavili ste sami sebe.

- E, brate... Aj me spojiš s' nekom :D

- Ne znam da'l će hteti.

- Ma daj, ček samo da mi vidi mog lvl 80 Paladina sa buffovanim Dryadom...

Komentari

igrica je sranje...

'sa buffovanim Dryadom'?

igra je vise za decu :P .. definicija nije losa.. sto ima ovoliko minusa :D?!

Sve minuse su dali aktivni igraci WoW-a.. pretpostavljam.. :D

probao sam da je igram ali nista nisam ukapirao, pa sam se vrato dobrom starom counter strajku. Counter zakon!

ma igrica zahteva celodnevno sedenje za ekranom da bi se uslo u stos, razvija zavisnost i jako je glupa...moj ortak je zaboravio srpski posle 6-o mescnog igranja WoW-a...samo heall-uje sheald-uje, baca criticall...sa njim ne moze vise normalno da se prica. igrica je LOSA

Svaka cast proizvodjacima. Kradu nam jezik a najvise decu. Resenje: Izbaciti kompjuter iz sobe u podrum ili tavan i dati mu zanimljivu knjigu. Posle par dana ga voditi napolje u park ili u drustvo.

Ja igram wow vec 2 meseca, medjutim nisam zavisan od njega, samo sam vreme koje inace provedem za kompjuterom (4 sata) umesto na ostale igrice upotrebio na wow. I dalje sam normalan, izlazim s drustvom, uvek su drustvo i skola na prvom mestu, a ''wow recnik'' koristim samo kad pricam s drugovima koji isto igraju wow, pa znaju o cemu pricam. Slazem se da mnogi postaju zavisni od wow-a, medjutim nisu svi igraci zavisni.