Prijava
   

Wow

Neću ni da pokušavam da definišem ovu pandemijsku bolest 21-og veka, prvo jer ovde već postoji sijaset definicija na temu ove igre (hm igre?!?!), drugo što znam samo iz priče o kakvoj drogi se radi, a droge ne konzumiram! :-) Neka primeri govore sami za sebe:

Naime, na nekon japanskom WoW forumu, javlja se lik koji se predstavlja kao burazer nekog čuvenog jebe-kevu igrača Warcrafta sa tužnom vešću da mu je brat umro od leukemije i da ga naravno više neće biti. Pored mnogih izraza saučešća od strane gaming community-ja, javlja se jedan komentar koji treba da nas sve zapita da li će nam kompjuteri jednog dana totalno oduzeti dušu i humanost. Lik je pitao:
- Did he drop any loot? -
(ovoliko razumem, igrao sam Diablo nekada.)

Drugi, poznatiji slučaj, se desio kada je jedan igrač zamolio drugog igrača, inače drugara u RL, da mu pozajmi u igri neki ubojiti mač ili nešto slično (stvarno se ne razumem) da bi mogao da potamani protivnike lakše. Kada je to učinio, drug nije hteo da mu vrati taj mač već ga je prisvojio, na šta je ovaj lik popizdeo, otišao kod njega kući i bukvalno ga UBIO!

Ekstremni simptomi bolesti zavisnosti!

Komentari

LOL @ did he drop any loot.... +++

"Did he drop any loot" znaci?

"Did he drop any loot"!!! Ahahahahahahahahahahha!!! :D +++

Pa kad pogineš u takvim igrama, onda obično pored tvog palog borca ostane nešto zlata ili neki predmet i sl (droped loot).

taj covek je budala +
-.-
/

Pa? je li ispustio ili nije?

Pa naravno da jeste... kakvo pitanje ko da nikad nisi igrao WoW :))

Brate koja bolest!!! mozhda je pricha o Ming-u... jer je on bio najbolji rogue do 60lvla

Nije mogao da mu pozajmi mač.
svi jači itemi su soulbound, odnosno vezani samo za tvoju dušu i niko drugi ne može da ih koristi.