Prijava
   

Wow

Ili ti World of Warcraft, je jedna od najpoznatijih arkadnih igara koja se igra na netu. Igra je pravo remek delo Blizzarda (kompanija koja proizvodi igre), dovoljno je da kažem da poslednji deo Wrath of the Lich King zauzima oko 13 Gb memorije i da ima preko 6 miliona igraca u celom svetu.

Iz ličnog iskustva , kao i iz iskustva ljudi za koje sam čuo, znam da je igra veoma naložena (lika su čupali od kompjutera, stvar nije bezazlena),i kada je igrate prelazite u drugi, skoro pa realan, svet (jedina razlika je što je savršen). Ali ako se znate kontrolisati i imate mogućnosti da probate, onda... samo pogledajte mog avatara i sve će vam biti jasno.

Komentari

Iliti se pise zajedno, to pod broj 1, pod 2: Da li ti remek delom smatras virtuelnu igru koja je do sada upropastila dobar deo od tih 6 miliona zivota? Imas tu video jednog lika kako je popizdeo kad su mu oduzeli nalog za WoW. Ne kazem da su svi igraci takvi, ali jedan deo njih svoj zivot vidi samo kroz WoW i njima monitor predstavlja prozor u taj, kako ti kazes, savrseni svet. Cinjenica da igra ima 13 giga ne znaci da je dobra. Cuo sam da neki, koji su se vec zestoko navukli, svaki tren koriste da igraju WoW, cak ni ne spavaju. Jedan je sebi sproveo infuziju da ne bi koristio dragoceno vreme na jelo. Mislim da ova sintaksa:"Ali ako se znate kontrolisati", govori veoma mnogo o tom carobnom, magicnom i nadasve savrsenom svetu!

Tako da igrajte WoW, "ali ako se znate kontrolisati"!!!!

To ne govori dovoljno o igri nego dovoljno o tebi sto se ne možeš kontrolisati, a ja stvarno ne znam ko je po čitav dan igrao Splinter Cell, kako sam ja čuo, Ja koji sam lično naložen na igru skoro i da ne igram ,a ako igram igram oko 2 sata. Zavisnost se može stvoriti kod svega u čemu uživaš, a na tebi je da li će se to dogoditi.

nalozio sam te.... :)

Brate gledam kako je krso juce 15min kucao ovaj komentar. Ja sedim pored njega smorio sa,a on kuca kao blesav "Ala sad cu ga naloziti"

Nije me naložio, samo smorio i razočarao

a ako bas ocete igra zauzima 16 Gb (mamu im jebem sparusila mi se koza dok sam skinuo i onda mi crkne ono ventilatorce sto hladi maticnu i ode sve u kurac)
a posteno igra je cool ali samo ako mozes da se kontrolises...slicno kao CS!!

by the way sada ima skoro 12 miliona korisnika!