Prijava
   

Youtube patriote

Grupa iskompleksiranih dečaka/momaka (ređe devojaka sa višim nivoom testosterona) koji su tu da unište i ono malo što je od ljudske sloge, na ovim nemirnim prostorima, ostalo. Vođeni svojim frustracijama i željom za virtuelnim dokazivanjem (jer im u stvarnosti dokazivanje zbog psihofizičkih osobina ne ide od ruke) mažu sve što stignu vulgarnim rečnikom zasnovanim na kvazipatriotizmu. Stvarni povod naravno ne postoji a klip za nacionalističko prepucavanje bira se po random principu.

Videoklip: Nesanica (film Ivkova slava)
Osoba A: Baš je lijepa ova pesma, pogađa me baš.
"Patriota A": Vidi ovog majmuna, kakva bre LIJEPA, idi u tvoju jebenu državu pa slušaj one tvoje pederske pevače!
Osoba A: Ma nosi se!
"Patriota B": Jao što ja nisam bio 91' tamo kako bi vam jeb'o keve!
...

Videoklip: Sarajevo (Kemal Monteno)
Osoba A: Eh, Sarajevo, nedostaje mi ovde u tuđini :(((
"Patriota C": Muslimančine bre ko vas jebe, što vas sve ne oterasmo!
Osoba A: Ali ja sam Srbin iz Sarajeva...
"Patriota D": Jesi al' u kurcu, duvaj ga majmune
"Patriota E": SRPSKO SARAJEVOOOOO!!!!
"Patriota F": Jebat ćemo vam mater kad tad!
Osoba B: Dokle ćete da se svađate bre! Zar ne može bar jedna pesma bez vas da prođe? Uživajmo u muzici. (thumbs up X 112)

Komentari

Hahaha,nisu samo komentari u pitanju,tu je i pregrst klipova tipa "turci jebem vam mater" ili "cetnici jebem vam oca" gde stoji jedna slika nekog cetnika,mudzahedina i ide neka retardirana pesma od baje malog knindze,tompsona ili nekih hard kor muslim narodnjaka.

Takvi likovi bi i od "ne ljuti se covece" napravili masakr.

Palac gore.

sve bi to bilo mnogo bolje da i "oni", po principu reciprociteta, prepoznaju ekstremiste u svojim redovima i osude ih, ovako kako mi osudjujemo nase.

Jos cekam da vidim bar jedan primer toga.

ima na milijarde takvih klipova, i uglavnom mi tj. srbi komentarisemo nesto.treba se zapitati.

@ JAK_KAO_KOHo - nesto nevezano za YouTube patriote (mada, na neki nacin i ima veze sa tim) - elem, trazio sam nesto na netu po forumima i ko zna kako upadoh na neki HR forum gde su njihove velike junacke patriote pisale o svemu i svacemu. Jebote, da sam samo sve prebacio u ekavicu, umesto Hrvatska i hrvatsko napisao Srbija i srpsko, ne bi bilo razlike. Ono sto mi pisemo o njima, oni isto to pisu o nama. Isto je tako i sa Bosanskim Muslimanima i donekle sa onim Crnogorcima sto "nijesu" nikakve veze ikada imali sa Srbima, ove novokomponovane junacke sinove.

Ima i kod njih onih koji kritikuju svoje internet mamojebce, ali od ludaka se ne vide oni koji su ok.

Nazalost, jos dugo ce biti tako.

Ja, budala, ostavio jednom neki komentar na "Youtube" oko nekog ratnog događaja od pre 16-17 godina, tipa "pa nije to baš tako bilo"(pošto sam itekako bio prisutan tada tamo) i posle mi održaše predavanje o patriotizmu i tome kako sam srpski izrod neki koji su godište sa mojim klinkama... A ja dobio i nešto gelera po nogama tada, a tri ortaka iz jedinice mi tad i poginuše.

Jebi ga...kad nisam patriota. :-)))

Само си требао да убациш у примеру неке правописне грешке! :)... + и омиљена

Sarajevo ljubavi moja!!!!!!!!!!

Ima već kilo ovakvih definicija...