Prijava
   

Youtube

Mesto na kom ćemo deci pokazivati da su nekad postojali crtaći i kako su izgledali.

- Draguljče? Bananamen? Ali tata je hoću da gledam princa Šinagave!
- To nije crtani!
- E jeste!
- Nije! To je animirano govno gde nabildovani japanski tranvestit mačetom odseca glave zlim Tomadama..
- Tokadama tata, Tokadama i nisu zli nego su samo grešni.
- Svejedno. To smeće nikada neće biti crtani.

Komentari

Mislim da je taj ''Nekad-je-bilo-bolje-sad-je-sve-kapitalističko-smeće'' stav zaista bespotreban. I ti 'crtaći' su bili svojevremeni ekstremi, kao što su i ovi danas.

Aha, ja sam se kad sam gledao, recimo Peru Kojota ekstremno smejao..

Setite se samo Zmajeve kugle i Digimona....steta sto nema gde da se gledaju sve epizode na srpskom....probao sam na engleskom ali nije to to...

Serious jesi li ozbiljan..

Ja mislim da jeste jer su ti crtani stvarno bili dobri :) Barem meni

"zmajeva kugla" i "digimoni" su upravo ono o cemu se prica u definiciji :S
jbt.
pomenuti "draguljce", "bananamen", "cipelici", dusko, patak daca... svi diznijevi crtaci... auh, ipak je nase detinjstvo bilo zlatno:)

Muka mi je od ovog novog talasa crtanih filmova! Sve sami nedovršeni akrepi od likova smešteni u format serije, da ih ni jedan prosečan tinejdžer ne može pohvatati. Diznijevi su imali "dušu", imali su lepotu likova, boje...ono što i jeste poenta crtaća, da se u istim ne sere puno, već da se slikom objasni suština.
Od mene pluščina!

mozda ste vi stariji od mene pa ih niste ni gledali,ali ti crtani su stvarno bili dobri...nicklord zna o cemu pricam...nisu ni malo slicni danasnjem sranju,iako su japanski...definicija govori o ovim crtanima koji se prikazuju danas,a digimoni i zmajeva kugla su prikazivani pre 10 godina..

@ Serious slazem se sa tobom,DBZ i Digimoni su stvarno super,Digimoni su dobri na engleskom,a DBZ gledaj na japanskom sa engleskim titlom,to je moja alternativa kad vec nema na srpskom

+ ja ih jos uvijek gledam... i uzivam kako niko nece gledajuci ova nova govna...

Cisto da kazem, ovo je iz nekog razloga pre mozda dva meseca poslato na groblje kao nekvalitetno. Ne znam ko ji je saranio ni zbog cega..

Nekvalitetno je i danas. Bas se razocaram kad dam minus, a onda vidim da je napisao autor koji zapravo ume mnogo bolje.

Ovo mi govore od petog razreda..Jericho, da se ne zoves slucajno Ljilja? :]

Ја сам гледао Дигимоне. И то не зато што сам волео, него зато што су их давали пре школе, па бих, ето, увек налетео. Оно је такво говно било... Све епизоде исте, на исти начин се решавају. Нешто као Моћни ренџери, само за још мању децу. Да ме сад питаш о чему се радило, не бих знао да ти кажем, а одгледао сам милион епизода. Изгледа да сам потиснуо...

U pravu si Melk, ja sam Ljilja, tvoja razredna iz osnovne skole. Puno si me razocarao, mladicu, tako pametno dete, a toliko lenj i neambiciozan!

@serious vise kao pre 24 godine