Prijava
   

yu-gi-oh

Crtani za decu i "odrasle". Slican Digimonima i Pokemonima, ova budalastina je razlog za prezir prema drugim, mali milion puta boljim japanskim crtacima (anime). Nisu oni krivi zato sto mi ovde u Srbiji dobijamo najgori trash.
Sa druge strane, igra kartama na kojoj je crtani zasnovan je izuzetno zanimljiva, i pored Magica i WoW-a predstavlja jedan od najpopularnijih TCG-ova (Trading Card Game) na svetu. Pravila su mnogo detaljnija nego u crtacu, a sama igra je odlican spoj taktike, znanja, iskustva, snage karata koje posedujete i srece.

Komentari

da tako je igrica je mnogo dobra ma koliko bila decija, u stvari zahteva mnogo vestine i logike da bi se doslo do pobede... +
a crtani nema nista dobro osim nekih taktika

igrao sam to kad sam bio mali.ovi ostali su tako varali.mala kopilad.inace +

Disney mi je pa bolji od ovih

Znam da sam matora, ali mnogo sam volela da igram tu igru (imala sam stvarno puno original karata, i sada ih cuvam), i mislim da bih je rado ponovo igrala. Stvarno je dobra za razvoj taktickih sposobnosti i drago mi je sto deca lepo uce engleski dok tumace efekte karata. :)

i ja sam ovo igrao kada sam bio manji a i dan danas imam spil karata, jbg bilo je tesko naucit se pravilima i efektima karata koje su jos i na engleskom, pa je trebala mala intervencija maste u prijevodu karata, sve dok nisam kak treba naucio eng