Prijava
   

Zabluda

Nesto nam servirano od ranog detinjstva, tipa "babaroga", "ne to- pec, zhish", ali ubedljivo najlaksa od svih zabludi koju ukapiramo, uz pomoc TV-a, kompa je ona "kakano" i "peri ruke nakon WC-a"... Kako se igrom slucaja uvek u prisustvu caleta, starijeg brata nadje neki od pornica, a uz parolu "mushko je i treba da vidi!", mi kao vrlo mladi ukapiramo da ucenje tipa "kakano" je prava zabluda, peri ruke pa tek- a tamo pak ono "kakano", nakon cijeg drzanja samo bi mi trebali da operemo ruke, neka teta non-stop stavlja u usta, sisa ga, gricka i vidi se da joj se svidja... eto ZABLUDE :/ !!! Bolesni bi mogli da povezu moju defku kao opravdanje za prvo gay iskustvo, ali zabole me, njima i onako leka nema, eventualno neki huligan. Nisam siguran, ali mislim da i zene dolaze do slicnih zakljucaka, samo iz drugog ugla!

Bitna stavka je i ta, a to jedino opravdavam- nikada me nisu ucili da je "ONA, zenska stvar" kakana, a sta s njom- rekoshe: "ide to s godinama"...

Komentari

Pa stvarno treba biti bolestan da povežeš sa derpeima, pa iz aviona se vidi da misliš na pranje ruku nakon držanja kurca(mada neki se hvale da mogu i bez držanja da pišaju). Cool defka.