Prijava
   

Zaduženja ministra kulture koji radi svoj posao

Zaduženje ministra kulture koji radi svoj posao bilo bi delovanje u smislu imena tj. naziva koji njegov poziv nosi i sastojalo bi se u sledećem.
U koordinaciji sa SAJ i BIA trenutno gašenje svega a što je van okvira kulture i dobrog ukusa tj. svega onoga što mentalno,fizički,moralno i biološki uništava zdravlje građana Srbije .
Uključivalo bi sledeće tačke:
-Sekudarno,momentalno gašenje svih splavova i kafića,radio i tv stanica (koji su van okvira kulture i dobrog ukusa),naravno nikako ne zaobilazeći jednu od njih koja se nameće kao radio i Tv stanica "građanske" (a "praziluk im iz dupeta viri") tj. kako oni vole i pred spavanje da kažu.."urbane" (namerno pišući latinicom jer izraz NIJE izvorno Srpski) provenijencije.
Objašnjenje:pošto je Srbija nacionalna država srpskog naroda i svih ostalih građana logično i prirodno sledi da je službeni jezik:srpski.
-Za pljuvanje na trotoar:
odsecanje jezika
-Za bacanje papira i odpadaka:
odsecanje ruke
Objašnjenje:I higijena je deo kulture

To je primer kako bi samo on trebalo da obavlja svoj posao a da ne govorimo o drugima.

NAPOMENA (VAŽNO):U GOREPOMENUTOM TEKSTU NE INSISTIRAMO NA "DEMOKRATIJI" JER 5.og oktobra i nismo glasali za DEMOKRATIJU već PROTIV MILOŠEVIĆA.

Komentari

Ako ministar naredi nekom ruku da odsjeku moraće tadić svakom slovencu, islandjaninu, fincu, da se izvinjava zbog krsenja ljudskih prava.

On se izvinjava kome stigne i ovako xD