Prijava
   

Zahtevan profesor

Profesor na kojeg bacaš hejt u trajanju gotovo cele srednje. Bez obzira koji predmet predaje tebi se nekako čini da traži mnogo, da maltretira tebe i tvoje odeljenje, da smara sa dodatnom nastavom i ponekim seminarskim radom i da ima prestroge kriterijume. Nerviraš se što neće da ti progleda kroz prste kad se izglupiraš i što na lekcije iz udžbenika dodaje svoje viđenje stvari.
A onda, kad srednja bude iza tebe, neobavezno se osvrneš i shvatiš da si od njega najviše naučio, da je on taj koji te je najviše motivisao i naučio da se potrudiš do svojih granica i na kraju, da je jedino njemu, od svih onih šarlatana i lezilebovića koji su ti predavali, zaista stalo do tebe i ostalih učenika kojima je predavao.

Mnogi ga povezuju sa zajebanim profesorom, ali on to nikako nije i ne treba ga mešati sa istim.

Komentari

Živeo Radiša Biolog! On je jedini pitao celu knjigu u srednjoj, mi smo mislili da je to nenormalno, a na faksu shvatiš da je to bila smejurija...

Жива истина.

Таква је била наша професорка француског, и на почетку средње сам рекао да француски СИГУРНО нећу даље учити... Време је показало супротно- сад га студирам :))

Moj profesor geografije. :) +

da,da,lidija engleski i mira francuski:)

Drago mi je kad neko prepozna primer. :)

i ja sam se potpuno pronašao... možda sam trebao da odem da studiram fiziku, a ne prava? :)

moguće, mada je trebalo po tome da ja odaberem književnost. :)

Pazi, završio sam srednju 98 godine, a još uvek sanjam Čedu kod koga odgovaraš CELOKUPNO gradivo svaki put kad pita...

Nije Gača, njega sam obišao.