Prijava
   

„Zajaši me bejbe“ sedenje

Specifičan položaj muških nogu razmaknutih pod uglom od 90°, dok ruke blago dodiruju unutrašnju stranu butina, kojim ostatku sveta želi da se ukaže na oplodnu moć.

Rasprostranjen kod političara (Tadić, Nikolić, Mladenović i dr.), sportista i pevača, dok gostuju u talk-show emisijama nišaneći na TV gledaoce.
Ukoliko fazon postane previše u upotrebi, PR menadžeri im mogu predložiti neznatno izmenjenu ali takođe efektnu pozu- noge ostaju na 90° a ruke savijene u laktu idu iza glave.
Na nesreću, uočeno je da ovaj marketinški štos koriste i obični smrtnici, posebno u javnim prevoznim sredstvima (najgore je u avionu) . Tada daljinski upravljač nije od koristi. Ženama koje nisu voljne da utvrde da li njihove saputnike nišan služi kao budalu, preostaje povlačenje na sam kraj svog sedišta i gledanje kroz prozor. Iako se pojedini muškarci ne bi bunili, žene retko sede raskrečene na javnim mestima, izuzimajući trudnice i imitatorke gospođice Šerifović.

Komentari

svi su oni pročitali i uvežbali Govor tela:)) +

Monstrualno!!!!!!!!!...:)+

"noge ostaju na 90° a ruke savijene u laktu idu iza glave"
:DD

Sustinu si rekla! +

mi si luda totalno +

Super! +

Što mrzim kad lik tako sedne u busu, zauzme i pola mog mesta!

Ubeđen sam da oni tim sedenjem nikome ništa ne poručuju, već da ti to tumačiš na taj način jer podsvesno želiš da ih zajašeš.

Ne treba da osećaš nikakvu krivicu zbog toga, jer to samo pokazuje da si ženska osoba sa normalnim biološkim potrebama.