Prijava
   

Zakon o pušenju

Jer je državi važnije da ljudi imaju zdrava pluća (o isparenjima iz automobila, Pančevu, fabrikama, zagađenoj vodi itd. ćemo kasnije) od 800.000 nezaposlenih, monopola, malih plata, štrajkova studenata i radnika, lošeg životnog standarda, skupe bebi opreme, korupcije, loših privatizacija i još mnogih drugih veselih stvari. Hajmo sada svi glasno da kažemo - Hvala državi što misli na nas.

Komentari

Odlično- ironično!

Ura, prave nam i skupi most na Adi :)

Heh, pa mora se na neki nacin odvuci paznja obicnog puka sa pravih ekonomsko-socijalnih problema. Ne pusim, ali plus.

Kako vam se bre ne smuči svima vama kolektivno više da mlatite o tome? Kao da nikada u životu niste čuli o bolesti koja se zove rak. Šta mislite da je najčešći uzročnik raka pluća, usne duplje..? Šta mislite, ko plaća za lečenje tih bolesti, ko snosi troškove lečenja? Šta mislite, koliko biste para uštedeli da ne dajte za cigare? Da, hajde da pljujemo po tome što neko uopšte misli, ne o nama, nego i o budućnoj deci koja će živeti u manje zagađenom prostoru. Aman.

slažem se sa Messalinom.

Troškove lečenja plaćamo sami, ili mama/tata/bračni drug, ako smo nezaposleni...a definicija je surova realnost +++

meslina, pola moje porodice pusi pa niko nije ni dobio rak pluca i usne duplje, moj deda je pusio pa je doziveo 93 godine. pusenje nije zdravo, ali se puno i preserava o stetnosti pusenja.