Prijava
   

Zapostavili su ga kao bilder noge

Ramena, grudi, ruke, ledja, ramena, grudi, ruke, ledja... Pa gde su jebene noge? Kao što današnji bilderi, koji izgledaju kao bure postavljeno na dve motke, zapostavljaju donje (zadnje) ekstremitete, tako i naš nesrećni junak prekriven paučinom čuči zaboravljen u najmračnijem uglu špajza socijalnih zbivanja i čeka da se neko i njega seti.

-Jes' vid'o Mareta negde? Možda je umro a da ja nisam čuo.
-Ma jok, živ je, al' kao da nije. Od kad se onomad posrao kao ker na sred šetališta pred sedamdeset ljudi svi su ga zapostavili kao bilder noge. Mislim da ga i ukućani ignorišu a da mu 'leba i vodu ostavljaju ispred vrata.

Komentari

AHAHHAHAHAHAHAHHAHA +++++++, lik metar u ramena, ko od stijene odvaljen a noge kao pritke jedno 100x sam vidio

++++++ ali ima nas koji obožavamo da radimo noge. Meni je to bilo primarno!

Pa stvarno, smesno je gromadu sa dve motke u guzici :)

to je kod Petra Čelika bilo najnormalnije, jebiga, nejteže se radi, a najmanje vidi - ko jebe list kad imaš biceps... zato je propala cela ta škola BB-a +

Ja u zivotu nisam usao u teretanu do pre mesec dana. Isao je drug da pokupi trenerku. I kad sam video onaj sistem rada-uzeo sam teg i udario se u glavu! Dodju nezagrejani, stave 150 na bendz, podignu tri puta. Natrpaju tegove na onaj mali teg za jednu ruku, podignu 5 puta, a onda 10 minuta stoje ispred ogledala i idu kuci. Jos gori su oni koji posle vezbanja ne istegnu misice pa su grbavi a ruke ne mogu da isprave u potpunosti... Komedija.