Prijava
   

Zastava Brazila

Zelena podloga na čijem se središnjem delu nalazi žuti romb, u kome je plavi krug sa nekim sitnim zvezdicama, preko kojeg sitnim slovima piše "Ordem e Progresso ", tj Red i napredak??!
Samo još da nam objasne na koji red i napredak misle, pošto je i Srbija za njih zapadna Evropa.

Komentari

bitno je da se na visoko puca, a kad će da se ostvari to je druga priča

Kad pikaju fudbal na plazi, imaju redosled kad k'o igra. A tako ocigledno napreduju, vidis kol'ke pare uzese po Evrpoi. :)

Nema smisla gledati na Brazil kroz fudbalsku reprezentaciju, kafu, sambu i oni 2% bogataša u Riu.

Ma znam, jadni su. Nego ono, zaebavam se.

Zapravo, ima smisla. U tome su najbolji, po tome su poznati. Nije baš pogodno za neku zemlju da je predstavljaju kao oličenje siromašnih i opasnih favela. A ni onaj divlji zaksi ništa ne pomaže. Oni su daleko od reda i napretka, ali ni mi nismo ništa bliže tom cilju.

pa i nas moto je "samo sloga srbina spasava" a znamo pouzdano da je to nemoguce.

Latinski ganci..

šta ti je propaganda. pa, nisu oni toliko jadni, da je Srbija za njih zapadna Evropa. ovim ne nipodoštavam nas, ali, oni imaju sasvim ok standard, ne računajući favele koje su priča za sebe (u njih ni policija ne ulazi, za sređivanje neprilika u tim "gradovima unutar gradova" zovu specijalne vojne jedinicie). da nema red - i nema ga, a što se tiče napretka - nisu baš razvijeni kao Japan, ali su napredniji nego gomila zemalja. palac dole.

KOJU SU NAM KRADJU NAPRAVILI VECERAS!!! To samo cigani mogu! PALAC GORE :D

pa sto ko da je i nama zastava tacna +

Brazil je osma ekonomija sveta sinovac!