Prijava
   

"Zaštitnici" za životinjska prava

Najveći mogući lažni moralisti koji postoje.
Neprevaziđeni daveži...uvek spremni da vam održe predavanje kako se nedovoljno dobro brinete o svom ljubimcu.
Totalno preterivanje u iskazivanju ljubavi prema zivotinjama. Verovatno na taj način imaju potrebu da na neki usiljen način pošalju sliku o sebi da su izuzetne osobe, oličenje ljudske dobrote...

Prisustvovao sam jutros događaju gde su akteri bili upravo dve ovakve osobe.
Devojka je svog psa izvela u navlakama za šape, zato što je napolju bilo blatnjavo i mokro.
Pas nije pokušavao da skine navlake, ali dok se nije malo navikao na njih malo se čudno kretao, da ne kažem smešno :)...ali brzo se navikao.
Odjednom prilaze momak i devojka i bukvalno zajahali ovu devojku, kako ona muči jadnu životinju, "KAKO BI TEBI BILO DA TI SAD POTKUJEMO STOPALA"???....napadi tipa "verovatno ga ni ne voliš čim ga ovoliko mučiš", "ko zna u kakvim ga uslovima držiš" itd da ne nabrajam dalje....a da pritom njih dvoje svog psa vode bez povodca (valjda misle da ako nije opasna rasa povodac nije potreban), i pas im je totalno nesocijalizovan, ide okolo skače po ljudima...Sve u svemu BAŠ MI JE PUN KURAC TAKVIH LIKOVA, samo oni vole životinje, a mi ostali smo svi gamad koju treba podaviti.

Komentari

pravi zastitnici zivotinjskih prava su volonteri koji svoje slobodno vreme poklanjaju upravo zivotinjama.

ja bih takve najrađe bila, stvarno...sere mi se više od izmišljenih problema i lažnog morala..tukla bih sa njima i propovrdnike štetnog uticaja pušenja i kao zaštitnike sredine..sve su to sami suvoseri koji smatraju sebe toliko superiornim da ljudima oko sebe drže predavanja..ako mi nisi roditelj ili profesor na faksu, ne postoji nijedno predavanje koje od tebe želim da čujem i tačka.

sve ovo što napisala liblet! +