Prijava
   

Zašto me mrziš što volim Šešelja?

Jedna od najjačih trol pesama svih vremena.

Trula koalicija, pank bend koji je u to vreme bio izazito opozicioni, snimio je pesmu koja se ruga Šešeljevim fanovima, u kojoj pevaju iz pozicije jednog od njih.

Međutim, kako život ima čudan smisao za ironiju, ova pesma je postala himna Šešeljevih mlađih Internet ratnika, koji ne shvataju sarkazam ove pesme.

Komentari na Jutjubu ispod ove pesme :

srbijajenakosmetu pre 2 godine(a)
Seselj najveci Srbin danasnjice

dacanaldo pre 4 godine(a)
Vojvoda ce se vratiti , Srbija ce se kad tad osloboditi.

cirenarog pre 5 godine(a)
Zapevajte Braćo pratit ću vas ja!
Evo našeg Vojvode Vpje Šešelja!!!

Komentari

Посерем се на опозиционе бендове! Кад нам је отишао Слоба, сви су пропали - где су сада мали наркомани и пијандуре? Ено га Бора, волео сам тог човека... Имао је муда. Као и Директори. А сада? Бора пише песмице типа - њањањањања... Срамота! Где су Директори данас? Где је Трула Коалиција? Е... како се људи продају за ситне паре. Исто је прошао и Лех Валенса. То је само доказ да су свој квалитет градили на неквалитету оних портив којих су се борили. Јадно.
Од мене минус, јер је Шешељ једини остао доследан својој идеји и идеологији, без обзира на све. Не волим тог лика, али волим његову борбеност и што пиша по оним педерима у Хагу. 10 година држе човека који није био ни генерал ни пуковник, а све генерале су до сада или осудили или побили. Европа је зрела за један Армагедон због лицемерја и кретенизма.

VIDEĆETE SVI KADA SE VRATI VOJVODA!!!1
+

Al nevera da nema NI JEDAN normalan komentar. Osim jednog neutralnog tipa "jel ovo neka zajebancija?"

Грањка, кобејнуј се.

A sta je odje tacno definisano?

Ко што је Брус Спрингстин певао Борн ин ди јуесеј као прозивку Америке, а они је прихватили ко незваничну химну.

Алекс Андрос Што бих? Нисам ни наркоман, ни педер, ни металика, ни шешељевац, ни ЛДПовац... Пољуби Шешеља у дупе оно усВано! :P

Е нек си ме спустио. Тако ми и треба каце качим са Грањком.