Prijava
   

Zašto se razvela Pepeljuga

Nakon što je mladi princ pronašao cipelicu, i naravno, stavio joj istu na nogu i ova pasala, organizovali su vjenčanje. Velelijepno vjenčanje. Veliki šator, dobri konobari, muzika ekstra, čajo valjano zboraše, na tacni bješe dosta para, kako bi mladi par dobro započeo život. I naravno prva bračna noć. E, tu već nastaše problemi.

Pepeljuga, onako nevina sa svojih dvadeset osam godina, željna seksa, napaljena skroz, izvede striptiz za mladoga carevića. I njegovog mladog carevića (hehehe), ali se on ne diže uopšte. Ni cijelo veče, ma šta pokušavala, ništa. Mali ćuti, ki zaliven. "Aj dobro" pomisli Pepeljuga "možda ga muči stres od vjenčanja, biće bolje sutra". Međutim, ništa.

Tokom narednih dana, nedjelja, mjeseci, Pepeljuga je nerijetko pomagala sluškinjama u čišćenju kuće, na šta je princ burno reagovao već trećeg mjeseca njihovog zajedničkog života, tako ovjekovječivši njihovu prvu svađu.

Naravno, kasnije je bilo još svađa, ali jedna kap je prelila čašu. Pepeljuga jedared ode malo u prinčevu sobu, ne bi li štogođ očistila. Otvorivši treću ladicu u njegovom radnom stolu, našla je slike svoje dvije ružne polusestre, kako se gole vaćare na njegovom krevetu. I to ne samo jednu, već tačno 172 slike. Tad Pepeljuga sakriva slike i pokazuje ih princu uveče u krevetu. Za divno čudo, mali princ od princa se na te slike diže i ustade. Pepeljuga na to ode u suzama, a ovaj reče "Da ne propadne" i izmasturbira na njene polusestre.

Eto, zato se razvela Pepeljuga. Zbog lošeg seksa i manjka slobode.

Pouka:
Treba moći svake noći, sve od sebe dati
Pa ujutro žena neće tugovati.

Komentari

Dobra Lukac dečko! +++

Pošto je svi napadaju, reko da i ona zasluži neku pravdu kekekekeke