Prijava
   

Želite li da postanete milioner

Kviz koji nije ni najbolji, ni najgledaniji na svetu, a to od buckastog voditelja čujemo po 5 puta u toku emisije. Iako se prebacivao od BK televizije, preko B92 do Prve srpske, jer mu je gledanost stalno padala, a sad kviz ide subotom ujutru kolko je kvalitetan i dalje je najpopularniji kviz na svetu.

Komentari

Na kraju će na radio da ga prmeste i dalje će bucko da tvrdi da je najpopularniji +

Onda kad je krenuo da se pušta na BK TV, bio je prvi kviz ovog tipa i stvarno je bio gledan, ali čim je BK ugašen ovaj kviz je sve samo ne popularan, da ne kažem kakva sve pitanja postavljaju, ni genije neć enikad osvojiti 5 miliona. :)

Pa bio je i zanimljiv stvarno u početku ali opet to je, ono, nemam pojma uvek isto. Sedi neko u stolici, fore od debelog sve bajatije, on sve veći i ode kviz u kurac. Sada je sranje.

Zato je na teveu u 10 ujutru subotom. Al ja bih voleo da budem voditelj. Jebem manekenke i dolazim na poso jednom nedljno. Izgleda da sam defku napisao iz ljubomore.

Pa pazi kada se Zeka još malo ugoji i više ni na trosed kada ne bude mogao da stane, onda će ga zameniti i ti se prijavi. Samo nemoj k'o Zeka. Redovnije vežbaj na tim manekenkama .)

Pa brate, da znaš. Moraću da završim neku školu za novinare i prejebaću ga. Ili da kažem ćalu da oplodi neku nakurčenu urednicu, da bi mi obezbedio egzistenciju.

Kako god uz tebe sam. Vrati "Milionera" na puteve stare slave. Znači mora Pink, subota u 20:00. Pravda za Milioner :)

Kako mi skače po klići ovaj čovek!
Ne ti Murinjo, nego Zeka ;D
+

Uh, sad mi je lakše. lolo

Hahaha pa znaš da ja tebe ne biK nikada...tako uvredila lolololo