Prijava
   

Žene

Žene samo deklarativno pripadaju istoj vrsti kao i muskarci. Inace imaju fiziologiju koja se vrlo razlikuje od muske, a i mozak im funkcionise na sasvim poseban nacin. Zbog cega onda postoji ta povezanost izmedju zena i muskaraca? Povezanost koja zadire toliko duboko da su te dve vrste zivih bica pocele da lice jedno na drugo pa cak i da imaju zajednicki suzivot. Odgovor je interes?

Za muskarce su zene samo egg and baby inkubatori, ali i masina za pranje vesa i posudja, peglanje, usisavanje prasine ... Ne, kuhunja nije za zene, tamo se one osecaju kao robovi. Kuhinja je mesto gde se pravi muskarac mnogo bolje snalazi i iskazuje svoju kreativnost.

Muskarci misle da su zene nedokucive i nerazumljive. Donekle tacno. U stvari zene ni same sebe ne razumeju. Krecu se po svojim ciklicnim putanjama (kod zena se sve dogadja u ciklusima), pa je njihova prevrtljivost u stvari deo njihove prirode.
Musko resenje: treba biti tajnovitiji i prevrtljiviji od zene. Ona nikada ne sme znati na cemu je. Dok postoji enigma u muskarcu on je za nju svetinja, a zena tada uopste nije enigmaticna za muskarca.

Za zene su muskarci donatori spermatozoida, snagatori za pomeranje namestaja, automehanicari i izvor novca. Dok god ovo funkcionise zena je zadovoljna.

Zena-zene. Najkomplikavaniji odnos u svemiru. Svaka zenska aktivnost je usmerena prema zenskoj konkurenciji. Sminka, stikle, garderoba, parfemi, silikoni ... Sve je to usmereno prema satiranju zenske konkurencje a ne osvajanju muzjaka. Greska. Muskarci jebu zato sto im se jebe, a ne zato sto je zena nasminkana ili ima silikone, bas kao sto jedu zato sto su gladni. Ali zene to ne kapiraju. One ce uporno kupovati 120 para cipela bez obzira na to sto bi bile jebane i bez cipela. Njihov mozdani centar za unistavanje konkurencije je najjaci i ne dozvoljava im racionalno razmisljanje. Muskarac koji zna ovu zakonitost ce za nedelju dana otrsiti celo jedno zensko jato/drustvo.

Zeni nece smetati da spava sa momkom svoje najbolje drugarice. Ne da ne smeta, ona to zeli najvise na svetu. Jedino se tada oseca pobednicom. Ona ne mora da “preuzme” decka, dovoljno je da spava sa njim. Trideset minuti slave je zeni dovoljno, jos ako se to desilo u periodu ovulacije, pogodak je pun. Muski bi da zadrze vezu duze, oni se tesko odvajaju od plena.

Zene obozavaju cokoladu i soping uvek, a seks povremeno i ciklicno. Zene funkcionisu na taj nacin zbog beba, cak su i okrutne amazonke po legendi povremeno podlegale materinskom instiktu. Resenje zivotnog rebusa za svaku zenu je BEBA. Jedna, pa druga, treca ... i tako ... dok god ima vodonika u zvezdama i estrogena u zenskim telima.

Komentari

Мрште у кухињу!

Pa ima dosta tacnih stvari,narocito o onome da muskarac treba da bude misterija.Ali ovo sa tucanjem decka najbolje drugarice je bezveze.

Boli istina, A? A? A?

Ajde kosmopolito kazi sta nije tacno?

Ovo za cipele si ub'o ko prstom u oko. Većina je zaista takva. Kažem većina, jer nisu svi isti. A ovo za "preotimanje" dečka je notorna glupost. Odakle ti to? Što bi mi bio interes da spavam s nekim ružnim degenerikom, samo zato što je dečko moje drugarice? Svašta. I, da, nerazumevanje samog sebe nije stvar pola, nego celog čovečanstva.
Sveta ili Mileta?

ništa nije tačno.ako si hteo da napišeš neko šovinističko sranje,mogao si i bolje.

Fora je u tome sto ovo nije sovinisticko sranje nego realnost i istina i to bez sovinizma, a ako ste se prepoznale drage moje nista strasno. Sve je to zivot.

Hahahahahahah :))))

a sad ćeš kao da isprovociraš da se neka prepoznala...ahahahahaahahaa
žene nisu savršene,ni manje ni više od muškaraca,ali daleko od toga da su sve iste.ni muškarci nisu svi isti,a ti mnogo sereš.

da spavam s nekim ružnim degenerikom,

Ono sto je danas ruzni degenerik, sutra (u periodu ovulacije) je princ na belom konju. Estrogeni uticu na zenska cula. Kada su visoki zenama je svaki muskarac lep, esto slicno se dogadja kada muskarci "zagore'.

li daleko od toga da su sve iste.ni muškarci nisu svi isti,a ti mnogo sereš.

Taman posla, i ja ne volim generalizacije. Govorim o vecini. Postoje necasni izuzeci od pravila, fakat.

dečko,ja dala diplomski na estrogene i ovulaciju...to što pišeš nema veze sa životom.ako je zagorela,ne mora da bude u ovulaciji da se kresne s degenerikom.ti nemaš pojma o čemu pričaš...

Imas 13 ovulacija godisnje, a jedan diplomski u zivotu. Zrtvovala si jednu oulaciju za diplomski i to je u redu. Sta sa preostalih 12 u godini?

ti nemaš pojma o čemu pričaš...

Imam pojma, a ovo sto si procitala su na neki nacin zvanicni stavovi psihoseksologa.

Мрште у кухињу!

TO! u porodiliste pa u kuhinju.