Prijava
   

Zene

zene su analiticna bica.imaju tu neverovatnu,skoro organsku potrebu da sve analiziraju,da svemu nalaze uzorke,razloge i potencijalne posledice.zasto je nesto tako,ako nije zasto nije.sta bi bilo da je on uradio ovako,da je ona onako,a on na to tako i sve u krug.iz tih pobuda cak organizujemo citave konzilijume (tzv.trac partije),sto u javnosti sto u domacoj atmosferi,na kojima dva ili vise zenkih clanova raspravlja o istom pitanju,iznosi svoje stavove i nove aktuelne teme,najcesce uz kafu i druge sitne slasti.
izmedju ostalog,cini se da bas u tome lezi kljuc u raskoraku izmedju nasa dva pola.oni mnogo toga rade jednostavno tako,bez nekog velikog razmisljanja i poente,a mi uporno trazimo dublji smisao,svuda pa i tamo gde ga nema.

Komentari

Šta je smisao smisla ako nije besmisao. (Objašnjenje ukoliko si pomislila da se zezam.)Ili narodski :" Od sudbine niko nije pobegao pa nećeš ni ti." Trudi se koliko hoćeš, aanliziraj koliko god ti je volja, ali na tvoj život utiču neke neverovatne stvari za koje ti ni na kraj pameti nije bilo da se mogu dogoditi već su se u tvoj život pojavile bez ikakvog smislenog razloga.

slazem se skroz=)