Prijava
   

Zgrozio bi i Markiza de Sada

Sa obzirom na izopačenu, ingenioznu Markizovu bestijalnost i kosmičku perveznost obmotanu bezskrupuloznošću, njuška koja bi njega nagnala da iz trka ka nužniku u hodu baci peglu, mora biti sam Lucifer osobno koji umazan fekalijama, odsečenih krila, besomučno masturbira na svakojakve gadosti unutar svoje ljuske primata.

Primerak čija je mašta odavno zalutala u vreme Sodome i Gomore na vrhuncu svingerskih bahanalija, uzgred tu i ostala hraneći se najnižim ljudskim porivima, ušuškana u kožni s&m kostim, sa uključenim japanskim fetiš sranjima u kombinaciji sa snaf midžet pornografijom, i memoarima natprosečne Rimljanke u krilu.

Spakovao je crni humor, pojeo, svario i obrnuo svoj digestivni trakt, tako da ostaci sa aditivima gadosti i prizemnog kvazi-šarma nadolaze isključivo iz usne duplje.

-BRATEEE, 'ajde otvaraj, udariše kola neku matoru, debelu, ganferku, jeb'o sam je u dupe dok je bila topla, požuri da mi ga oližeš dok se ne ohladi...ooo, dobar dan čika Mile, teta Zoro, prijatan vam ručak želim, ja dozvolih sebi sam da uđem, pa kako ste, je l' tu ovaj?
-...

Komentari

Kako si me opisao kao da se znamo sto godina. Pluščina i zvezdana odmah! Objasn!

Haha, brate, prvo pomislih da sam preterao, ali poznajem par takvih likova . :-)

Ijao, kolega, kakve su ovo gadosti? Ja sam smerna devojka, sada sam se uplašila. O:) +

Koleginice, ne znam šta mi bi, inače sam pristojan dečko. :-)

Ne znam ja... Takve gadosti napisaste, dragi kolega, a ja se osilila da ne legnem u devet kao dobro, lepo vaspitano devojče i odmah naletela na ovakve grozote. :)

Nisam te ovako zamišljao! LOLOLOLOLO +

Tako se sramim sada ovoga što napisah, šejtan me uze pod svoje, i što vi pročitaste u ove kasne sate, ljubim skute u znak izvinjenja, sad na počinak poći moram. :-)

Šejtan vas obuze, dašta neg' je tako. Otidite na počinak, ondak, lepi snovi, izvinjenje prihvaćeno, a ova smerna dama će biti još malko budna, naravno čitajući smerne defke. :)

Hvala, odlazim, ali avaj, pođite i vi, možda opet naletite na koju grozotu, te uznemirite svoju krhku prirodu. Laku noć želim. :-)

Vi bre velikim slovom... Stvarno si skroz zastranio :D

Vi bre velikim slovom... Stvarno si skroz zastranio :D

Ne zamerite mu, vidite da ga je zli šejtan obuzeo. :)

pođite i vi, možda opet naletite na koju grozotu, te uznemirite svoju krhku prirodu. Laku noć želim. :-)

Mogla bih, dragi gospodine, već polako postaje kasno, a i zahladilo je, sve me opominje da sam predugo ovde među opakom, šarmantnom gospodom. :)

Jes' majku mu, opet me je sram. :-)

Krenite, krenite, dok dockan ne bude, odveć ste već trebali leći, ja bih Vam rekao da ostanete još malo, ali bi to šejtan iz mene prozborio.

Ah, sad je kasno, bio li to šejtan ili ne, upravo ste izrekli. :)

Oh, oprostite, izletelo mi, (zlokoban osmeh), ne ličim na sebe, o dragi Bože, sad bih već ruku morao poljubiti ne bi li se iskupio, a iskupiti se moram. :-)

Auf....dobro pa sinoćke ne pročitah ovo.

Fala Prof.
@Penzionerka, jbg, priznajem, nije ovo za svakoga, još je primer preblag, moglo je tu svakakvih grozota da se napiše, znaju oni koji su čitali de Sada. :-)

Hahaha....ako kažem da sam ga i ja čitala.....

Onda vam je ovo preblago bilo, pa vam se smučilo od lepršavosti teksta. :)

E jbg....još kad sam išla u srednju, i to samo jednu njegovu knjigu. :)))

ingenioznu Markizovu bestijalnost

То, то.