Prijava
   

Ziljave metalke

Devojke koje se oblače u crno i neizostavni komadi odeće su mrežaste čarape, crne čizme (pornićarke), uske kožne (naravno) crne pantalone ili crne suknje kojim brišu ulice kako šetaju, korseti, pun kurac drangulija oko ručnih zglobova i po prstima. Naravno, crna ili crvena kosa i šmikanje u stilu "ja-sam-vampir" su must-have. Uglavnom se predstavljaju kao gotičarke pod izgovorom da im je Nighwish omiljeni goth bend (iako je Nightwish čist power metal (ko razume - shvatiće)). Većinom su maloletnice koje se lože na mračna, prašnjava mesta obrasla paučinom i trnjem. Momke menjaju kao čarape, a istim poslom nevinost skidaju što pre, samo da bi se pojebale sa pola grada (druga polovina su žene). Neretko su im emosi najbolji (jedini) prijatelji. Užasno su željne pažnje. Masturbiraju na operske pevačice i visoke tonove. Još uvek se ne zna šta one u stvari slušaju, pošto su gotovo uvek "namazane" goth-metalom.

Ima ih po svim delovima sveta.
Kod nas se uglavnom sreću po većim trgovima i parkovima (kod Konja, Kališ, Studenjak). Hvalim te bože te nisu otkrile V gimnaziju i ACD.

Komentari

I najvazniji neizostavni deo imidza je krmaca ili bomba-dvolitarka jelenka u ruci.

ne ne, one piju vino, molim te. ;)

To sto si opisao je goth,emo,scene ili sta vec, nije ni kvazi metal look. A Metal i Emo su polariteti, kao red i haos ili slatko i slano. Drugim recima minus jer je prezvakana tema.

:) znam jednu koja se lozi na vino, valjda je asocira na krv... Ne slazem se sa celom defkom jer ima i metalki streberki kao i goticarki koje su manje ziljave a vise stidljive... Ali vecina su ovakve kako si ih i opisao :)

kališ - bedemi.
eh..

Pojedina dechica uvek nadju nacina da se uneredjuju:
Sad goth-emo momenti...a nekad bile fluorescentne boje, strech majicice i po 5-6 zlatnih lancica koji poskakuju na push-up poprsju, na svaki prst prstenje, sminka ko Ceca (kilo ajlajnera na oci, karmini boje sljive), gel na kosu, platforme ko disko era...
Istorija se neumitno ponavlja

Malo previse globalizujes, a i to je goth, ali kada mi se te pijane budale razvuku po bedemima pa krenu da se deru onako pijani. Dobro i ja se derem kad sa pijan, ali boga-mu ne u sred jebenog grada.

+ za Nighwish i power metal...

+ za ACD hahah

metalci, njihove devojke metalke, nehigijena, bljak. tebi +

Pobogu pa lik je opisao z i lj a v e metalke.

`Ajde ljudi molim vas. To kako se neko oblači ne znači ništa. Poznajem jednu osobu (žensku, naravno), koja je metalka i ona nije ni izbliza takva kakva govorite da je. Ona je divna, i ne menja momke kao čarape ( bar ja tako znam ).

vercigetorikse, ta tvoja je jedna u hiljadu. ima normalnih, naravno, ali doooooooooobra većina je ovakva. ;)

Što reče paučina, prođe jedan kreten takav juče pored mene i nacrtala paukovu mrežu na kraju oka, morao sam joj reć da joj se paučina nakupila...
inače to nisu metalke, to su triperi oni jebeni, pu! +

Nightwish je simfonik metal sa elementima powera i gothica. Prvo se informiši pa piši definicije.

Evo -

Više za komentare,1 među 1000 nenormalnih,a i za Nightwish. :P

našli ste koga ćete da učite kog je žanra Najviš... :)

Tarjino pevanje je simfonik, muzika je možda power ali se računaju kao simfonik O.o Mada, ne poričem da postoje ovakve ,,metalke". Slušaš Nightwish, ili...?