Prijava
   

Ziljavost jezika

Nemanje dlake na istom. Osobina koja se može okarakterisati kao mač sa dve oštrice. Dobro je ako za tim mačem posegne osoba koja raspolaže znatnim koeficijentom inteligencije i stoga se uspešno služi istom, pa pomoću nje zapušava usta omnipotentnih jedinki, maminih i tatinih sinova/ćerki koji u životu ne digoše teži alat od kašike, vraćajući ih u realnost i dokazujući im da ceo život žive u zabludi, misleći da se svet vrti oko njihove egoistične ličnosti, i da bi bez njihovog bića zemlja prestala da se vrti i nastao opšti haos. Suprotan efekat nastaje kada objekat prethodno navedenog teksta posegne za istim mačem kojem nije dorastao ni psihički ni mentalno, pa na kraju završi prepolovljen od strane istog, i krv njegova postaje dokaz njegove gluposti i daje primer ljudima u njegovoj okolini da se sa oružijem ne treba igrati.

-Čula sam da si pravi tigar u krevetu.
-Pa kako, ja sam ti curo najveći šmeker u gradu, kad me vide sve se za mnom okreću, nema kod mene trte mrte... Obožavam žene i uživam u seksu isključivo u njihovom prisustvu.
-Ti uživaš u njihovom, ali ne i ja u tvom. Bio si mi šarmantan dok nisi otvorio usta. Mani se ti Bajo filozofije, ne stoji svakome ziljavost jezika.