Prijava
   

Živeti sa... Čačkati mečku...

Doslovično ČAČKANJE MEČKE... Emisija na STB-u koja je išla premijerno utorkom u 21h 30 min, a reprizno 24/7...odnosno reprizirana je 100 puta. U toj emisiji se pronađu svake nedelje tri do četiri individue pozamašnih intelektualnih sposobnosti da daju uvaženo mišljenje (čitaj seru) o nekoj temi (obično tabu temi, ali voditeljka tvrdi da tabu teme ne postoje u savremenim društvima...) Zašto čačkanje mečke? Zato što su se uvaženoj dami na dnevnom redu kao teme našli homoseksualizam, transseksualizam, kontracepcija , muški biološki sat, ženski biološki sat, abortus, hiv, impotencija... Koji joj andrak treba da džara po ovim temama, niko ne zna, ali došlo devojci... Živi sa... čačkanjem mečke!

Komentari

Ma apsolutno si u pravu, sta ima da cacka mecku, kad moze lepo da nam prica koliko Viktorija Bekam ima cipela i kada Brena planira da vodi svog psa na operaciju! Dole razmisljanje!

Ulažem demanti! Ovo što sam naškrabao gore je sranje!

Ma šta sereš bre čoveče, to je super emisija! Ne vređaj mi Maju, mater ti tvoju jebem! Ona je moje mezimče! Njena emisija je bolja od Ed Sullivan Showa!

DEMANTUJEM! EMISIJA JE STVARNO SUPER! I STVARNO NA PRAVI NACIN PREDSTAVLJA SVE PROBLEME I GORUCA PITANJA DANASNJICE! JES DA MALO ZALAZI U CUDNE TEME ALI JE OK.