Prijava
   

Zivot jednog para kroz prizmu reality emisija

Tomislav, kamenorezac iz Mionice je kandidat za jednog od 15 ucesnika 'Farme'. Medju kandidatima se nalazi i Jorgovanka, domaićca iz Trlabuća, optišna Vucitrn. Sudbina, onako kako to obicno biva, spaja srednjovenči par pod platšom sena tokom prijatne jesenje veceri. U pozadini odzvanja Ekrem sa najnovijim hitom i Vendi kao prateći vokal. Na Farmi pada i prvi sex i od tog trenutka njihov zivot je pod povećanom medijskom pratnjom.
Zeleći da pokazu kako su skladan par, učestvuju u emisiji 'Dodji na veceru' gde pobedjuju, jelte, zbog prethodno stečenog iskustva a i objektivno najbolje gozbe u Mionici. Posle nekoliko meseci, Tomislav je resio da svoju dragu iznenadi i u show-u 'Sve za ljubav' , prosi Jorgovanku dok u pozadini gori seno u obliku srca. Jorgovanka pristaje ali pod uslovom da se njihova svadba odrzi pod okriljem '48 sati svadbe' RTS produkcije, zeleci tako da u njihov odnos unese dodatni adrenalin. Debeli Miki se pobrinuo za burme, venčanicu i cipele i tako se odrzala najspektakularnija svadba koju je Mionički kraj ikada video.
Kako zivot i brak nose odredjeno breme, tako dolaze i problemi za porodicu Trtic. česte svadje i nesuglasice, kao i Tomino hrkanje doveli su par do 'Bracnog sudije' i Sanje-pateticne-Marinkovic koja je uz prisustvo troclanog zirija odlucuje da Toma ne moze promeniti svoje hrkanje , te ce Jorgovanka morati da nauci da zivi sa tim.
Zelja za nekakvom osvetom odvela je Tomu do Karamele i veoma diskretnih detektiva koji ce pratiti njegovu suprugu 24h dnevno, sedam dana u nedelji, 54 nedelje u godini. Karamela-Poaro-Holms, uceni detektiv CIA-e pronalazi Jorgovanku sa 20 godina mladjim muskarcem . Toma nevera, brak propada. Dok se pijan vracao kuci, bacio je flasu o kamen koja se razbila kao njegova iluzija da ce ponovo biti sa Jorgom. Totalno je odlepio sto pokazuje i njegov nepromisljeni potez i odlazak u 'Ludu kucu' , gde u sukobu sa bivšom suprugom dobija batine od obezbedjenja i njenog mladog decka.

Milionska masa, kao ovce na blejanju, potpuno odsečena od realnosti sve to prihvata. Serviranje medija je unšitilo sve prave vrednosti.
Pazite sta vam se dešava.

Komentari

Reality show je zanimljiv koliko i slušanje razgovora nepoznate ekipe za susednim stolom u kafiću. Nit' znaš ljude, nit' te zanimaju. Treba živeti svoj život a ne tuđi. Kakav-takav svoj život je bolji od gledanja najboljeg tuđeg.

mediji namecu sistem vrednosti, a on je srozan do kraja.

Ne bih gledao takve emisije ni da se u njima urednici određenih televizija ritualno spaljuju uz obećanje da se ništa slično više neće prikazivati!

Mozda upravo to bude sledeca seansa. Pa kad ti roknu reklamu za Viagru usled serije:)

Брате, врх ти је деифниција, штета да утисак квари ова ошишана латиница на појединим местима. Поправи то, греота би било да ти неко на то лупа минусе.

Супер је +.

Nije lose a i potrudio si se i nema sta nisi obuhvatio. Plus