Prijava
   

Životno delo

Odmah si napravio grešku u razmišljanju. To nije nešto što si najbolje uradio u svom životu. Nije tvoj prvi preneseni džak, najbolja devojka koju si opalio, prva stvar koju si skuvao. Nije ni ono kada si pomogao baki da pređe ulicu, spasio život vozaču koji je video belu utvaru i ono kad si se posle 2 gajbe piva vratio kući i sam zaključao vrata.

Nagradu za životno delo će ti dati onda kada ti više i nisi u takvom životu da možeš da praviš neka nezapamćena dela. Uručiće ti je onda, kada hodaš uz pomoć hladnog drveta ili nečije tople šake. Daće ti priznanje što si uopšte živeo. I hodao. Dodeliće je zbog toga što misle da ćeš brzo pandrknuti! A ko su oni da misle? Postoji neka viša sila koja to određuje, neko smatra da je opipljiva a neko ne veruje da ta sila postoji. Kada dođeš u te godine, počneš da veruješ da još negde ima života, u kojem ćeš imati šansu da napraviš svoje pravo životno delo. Kad već nisi mogao u ovom životu.

Komentari

Tako to ide. Doduše možeš da budeš dopisni član SANU u mlađim godinama :)

Prepoznaaalaa sam te u ta ta ta taaa taaaa :ppp
Komentarisem preko moba, jer kao ucim, pa oprosti sto mi je osisana latinica :p ako me razumes :pp
Dobra defka. Plusiram.

Fala Majo... Kad mi budući književnik kaže da je ovo dobro, onda je valjda i dobro! :D

Znam Dejsa cim ga vidim +

Kao što Meksikanci u vojnim trupama SAD-a postanu Amerikanci (državljani SAD-a) tek posle pogibije po frontovima u Afganistanu, Iraku, Libiji ili nekoj drugoj zemlji.

Naravno, ima mnogo boljih primera, al' ovaj je nekako upečatljiv.

Plus.

Дејс, заслужујеш много бољи просек.
+

Dobar je i ovaj! Koliko ljudi čitaju i koliko sam ovde... To je savršeno...