Prijava
   

Zna razliku između maskare i senke

Nepogrešiv znak da sa muškarcem nešto nije u redu. Osim ponosa, voli da trpa i nos u ženske stvari. Ili je überfeminizirani metroseksualac. Ili radi kao Avon gospodin - što ga čini gorim od svega navedenog.

Svaki drugi, prosečan, muškarac uvek će jebati, bez obzira na to što je ubeđen da je krejon samo voštana bojica za decu i što ne zna razliku između haltera i podvezica. Za razliku od njega, ova sredina na skali polova preciznošću Ace Stojanovića prepoznaje da li devojka ima kameni, tečni ili puder u prahu, a šaniranog Gučija skenira brzinom meksičkog spermića.

Njemu Cosmopolitan i Joy nisu pisani na jeziku Bantu crnaca. I uvek, ali uvek će vas pogledati sa čuđenjem ako kojim nesrećnim slučajem ukombinujete crno i teget.

Nije gej, ali neretko odaje takav utisak, pa ga većina devojaka izbegava u širokom luku. Osim onih koje tripuju da su Keri Bredšo pa im ovaj služi kao savetnik pri donošenju krucijalnih odluka u šopingu.

- Vidi onu seljanku na šta liči, stavila crveni karmin, a na oči plavu senku! Kako ne zna, jebo te, ili naglasi oči ili usta, ne može i jedno i drugo.
- Brate, što si Darko Kostić? Pusti devojku.. Sve dok ima 'vak'u sisu, boli me tuki i da ima čir nasred čela, a ne koje joj je boje senka - šta god to, uopšte, bilo.

Komentari

Знам једног таквог. Фризер је, па мош мислити. Не мож' човек упозна девојку са њим одма је спопада око косе шампона балзама и регенератора и шта већ, страшнило.
Мени се ово свиђа +

sviđanje, ljubavi +++

jebemu, ja bih se strašno začudila, zgrozila i užasnula čak :) kad jedan muškarac, koji je bar jednom vidio ta dva "artefakta", ne bi mogao da ih razlikuje.
a vjerovatno ih je vidio, da l' kod stare, da l' kod sestre, ili djevojke, ili mukica makar na reklami, jebt pa nije slijep :)

jedan period života sam proveo u toru sa ovcama i tada nijesam znao razliku. minus.

Ja ne znam razliku! Zato sam dao plus olololo

Jedno je olovka a drugo četka :D Sam pogodio ? +

Imaš i ovu sličnu Luksovu, znam da sam negde pročitao Maskara i kreon...

Jebe ovo. Poprilično.+

jebemu, ja bih se strašno začudila, zgrozila i užasnula čak :) kad jedan muškarac, koji je bar jednom vidio ta dva "artefakta", ne bi mogao da ih razlikuje.
a vjerovatno ih je vidio, da l' kod stare, da l' kod sestre, ili djevojke, ili mukica makar na reklami, jebt pa nije slijep :)

Veruj mi, ima ih, koliko god nama to neprihvatljivo zvučalo.

Jedno je olovka a drugo četka :D Sam pogodio ? +

E o tome pričam... ta olovka je krejon, a maskara je četkica. :)

Imaš i ovu sličnu Luksovu, znam da sam negde pročitao Maskara i kreon...

Jebem ga, nije mi palo na pamet tako da potražim. Luks je objasnio u svom stilu. :)

I hvala ostalima, živi bili and shit :)

Ja ne znam razliku! Zato sam dao plus ololol

Također...

Što bi rekla pesma MAAAAASKARA ODALA TE DA SI PLAKALA DO ZORE... Nego, ako je razlika što je jedno olovka, a drugo četka, kako onda da znam da li pevam pravo pesmu, mislim, ja nisam video pre nego što je plakala jel koristila olovku ili četku? :P A i moja sestričina je svojevremeno uzela moje markere pa se šminkala, jel i to kreon?

Šalu na stranu, stvarno nikad ne preturam žensku šminku i ne znam šta se za šta koristi, to kod mene ima samo karmin, puder i ono za oči! :D

Dakle, na defku + i *

Auuu haune čo'eče, šta je pisac hteo da kaže? :)
Što manje znaš, to bolje, veruj mi, jer ako počnem još da nabrajam, mislićeš da pišem na svahiliju.

Ono prvo je šala, lakrdija, pisao sam šta mi je padalo na pamet, drugo je ozbiljno :D

Što bi rekla pesma MAAAAASKARA ODALA TE DA SI PLAKALA DO ZORE... Nego, ako je razlika što je jedno olovka, a drugo četka, kako onda da znam da li pevam pravo pesmu, mislim, ja nisam video pre nego što je plakala jel koristila olovku ili četku? :P

Мислиш да је онај што је отпев'о оригинал видео? :Д

Из ових прочитаних коментара и из дефке капирам да је сенка оно што око ока нафарбају. А ако је ова маскара четка, је л' то онда оно за трепавице? Јебем ли га... +

Bra'o Sreto, sve znaš - mo'š se ženiš! :)

Sve dok ima 'vak'u sisu

uredu je +++

Odlično. Volim ovakve defke. Često biram sličnu tematiku za defku i liči na nešto što bih ja napisao, pa mi se sviđa :)))
+++

Odlična. :D Samo ne znam kako to da muškarci ne znaju razliku između haltera i podvezica, mislim... ipak ih se to tiče, ako me razumeš.