Prijava
   

Zoran Đinđić

Jedini, ali bukvalno jedini politicar koji je umeo da koristi glavu i da bude iskren.Nije bio popularan jer je bio previse iskren, govorio je o svemu sto Srbiju tisti, bez uvijanja, kao ostali.Samo bih njemu smeo da poverim vodjenje drzave, ovako, za mene politicari ne postoje.

Zorane, ti si zaista nenadoknadiv gubitak.

Komentari

Palceve dole sam verovatno dobio od politickih neistomisljenika.

Jos se uvek nadam da cemo se sresti u buducnosti. Kada bi pokrenuli jedan deo Zorana Djindjica sto cuci u nama mozda bi mogli i da se pomerimo sa mesta. Prvo svoje dvoriste sredi, kako je jednom rekao.

Stvarno jeste nenadoknadiv gubitak... i prva osoba koju nikad nisam upoznala, ali sam ipak pustila suzu zbog njegove smrti :(

Palčeve dole si dobio jer ti je definicija loša, ali zato 'vata na patetiku. A čak nema ni veze sa slengom. No, idolopoklontvu smo kao nacija skloni, pa ne čudi ni ovo meta-iskustveno veličanje. Kao što ne postoji čovek bez mana, tako ne postoji ni Đinđić bez mana!

slažem se sa quujabaarom!
dao sam ti minus jer mi se ne dopada način na koji manipulišeš ljudima

a što se nenadoknativih gubitaka tiče, đinđić je samo jedna mala kap u moru sranja koja nas snalaze u poslednje dve decenije...

Pa, dobro, mozda mi nije dobra definicija.Ali dbgp, objasni mi kako manipulisem ljudima?Kao da ce ova definicija da promeni necije misljenje.Samo sam izneo stavove, ako nemate nista protiv.Gujabar, ne kazem da je Djindjic bio idealan, samo kazem da je bio retko inteligentan, sposoban i iskren.Uporedite ga, objektivno, sa ostalima, shvaticete da mu nisu dorasli.

Kao što je jedna moja koleginica inteligentno prokljuvila, ups1 i ups su isti korisnici, jel tako? Đinđić definitivno bio iskreniji od tebe!

Slažem se sa 2pan-om i dbqp-om...-

Odnosno quujabaar-om i dbqp

:D Đinđić umr'o ljudi...

@quujabaar
Da tacno je, svi su ga pljuvali i mrzeli dok je bio ziv. Ali da li ti mislis da je on ubijen zato sto je radio sa mafijom ili protiv nje. To je bilo 2003, sada je ova mafija danas samo bleda slika onoga sto je bila. Ali i dalje postoji sto je strasno. Realno ja tada 2003 nisam osecao nikakav gubitak, uglavnom zato sto sam tada imao 12 godina. Ali eto procitao sam nekoliko njegovih radova, malo istrazio o njemu sta je i kako radio. I zakljucak je prost. Srbija je izgubila jedinog vodju koji je mogao da je izvuce iz ovog sranja. Evo 7 godina kasnije nismo ni korak napravili napred. Potpuna stagnacija, sto je nedopustivo u danasnje vreme...

Ziv je Zoran umro nije ko je mamuran nek se umije...