Prijava
   

Zreo si za narukvicu

Upućuje se ortaku u odgovarajućoj situaciji, aludirajući na kućni pritvor .

-Ti ne izlaziš tebra ?
-Izlazim, izlazim
-Pa nemamo vremena, šta čekaš, idi presvuci se
-Pa ovako idem...šta fali ?
-Ooo čobane, pa gde ćeš sa kačketom i u starkama na splav... zreo si za narukvicu majke mi...ajde paljba gajbi, presvlači se

Komentari

Kapiram da ljaksofonija ne tolerise starke po splavovima gde peva Stoja. Mi sto picimo tamo gde se rakija ne pije iz opanaka ipak gotivimo starke i kapiramo ih kao vrlo gotivan odevni predmet jebiga. - za primer

koliko je porazavajuce da se uvredis zbog definicije...ne mozes ni u air maxu i u treshi na slavu...zna se kako se oblaci za koju priliku

Nisam ja uvredjen, vec mi se ne svidja primer. U air maksu i tresi mozes samo u ludnicu, ako mene pirtas. Slazem se. A zasto u starkama ne mozes na splav? Jako me zanima? Mora salonska cipela ili?

Zasto u air maxu i treshi mozes samo u ludnicu a u starkama i sa kacketom mozes svuda ?
Da nemas ti neki parametar koji odredjuje sta sme a sta ne sme da se nosi ? O ukusima se ne raspravlja...A u starkama i sa kacketom ne ide da ides na splav kao sto ne ide da u svecanom odelu ides na tehno ili rejv zurku. Jednostavno zna se sta se gde nosi.

Faustino, aj sad bez zajebancije , jel imas ispod dvadeset ili iznad dvadeset godina? Ne prozivam te sada, niti podjebavam, vec da ti u zavisnosti od toga dam odgovor. Koliko imas?

23..ajde daj mi odgovor

Da si mladji rekao bih ti da se panduri uniformisu zato sto moraju, a budale zato sto zele.

A posto si stariji i to jos nisi skapirao, nema smisla da pokusavam da ti promenim misljenje.

Nema stil oblacenja nikakve veze sa uniformisanjem, pa ne nose klosari starke a kriminalci air max, to su babske price. Svako se oblaci onako kako mu se svidja, a pametni ljudi nemaju predrasude. Imas pm, pa cemo tamo da nastavimo da ne silujemo definiciju.

Inace, da je krenuo u air maxu na splav identican odgovor bi dobio, nego je primer baziran na istinitoj prici pa je prenet u definiciju. Ja nemam predrasude, imam svakakve ortake koje podjenako gotivim.

Pa da je u pitanju neka fensi-šmensi diskoteka, pa da i razumijem, ali splav? Cccc...

Ma lagano, furajte i na slavu tako, šta vas briga.