Prijava
   

Zrno graška iz profila

Jednog dana ćiftari su pobegali i odneli klampezu sa sobom zauvek.
Penduza je nastavila svoj život i nalutila se na totošarku zbog utovaranja. Kasnije tih dana penduza je upoznala ćiftarsku princezu i rekala je da nema momak.
Princeza je ležala na zrnu graška tri dana i onda je robot od kineza došao i hteo da pojede taj grašak, a penduza mu nije dala jer ga je čuvala za mene!
Hteli su da me omuže. Ja sam pobegao.
Igrao sam lopte pre nove godine po celi dan.
Te godine je penduza išla na menkurziju sa drugarima iz škole iako nikada nije išla u školu samo ponekad u treći razred. Bili su daleko i ukrali su sendvič.
Tendostajala mi je ćiftarska princeza i penduza, dok su one šetale, ja sam išao da igram lopte kod nekog čike.
Poslali su mi razglednicu i smejali su mi se što sam kući i ja sam je izbucao i pošao sam da pojedem zrno graška odmah!
Penduza se nalutila i pobegala je sa princezom zbog zrna graška koji je pojeo crnac kog je seksao robot jer je hteo da me omuži i nije se vratila sa menskurzije nego je temnigirala u drugu državu.
Tamo su im na granici tražili sliku graška, ali je voni nisu imali jer sam ga ja pojeo tog dana pre toga i vonda su ih terali da rade sklekove, a penduza je imala povređenu ruku od sejanja kompira i nije mogala da uradi ni dva komada, pa se čika na granici smejao i rekao joj da je ima fizikalije kao deda mraz, ali pravi deda mraz, ne vonaj što nama kao dolazi i donese poklon, to nije deda mraz. Ja sam deda mraz i sudija.
Moja devojka je stavila minku i poslala mi je poruku i nalutila se jer joj ne odgovaram, a tamo se dompisujem sa nekim drugim devojkama kao penduza i onda je ona poludela i gađala me pelifonćinom, ja sam pobegao.
Pokušala je i da uradi zahvat koji je boleo, seckala me rukom, ali sam se izvukao i počeo da je udaram marmaturom po glavi, a onda je ona prestala sa zahvatom.
Na kraju tog raspusta, zrno graška nije bilo zdravo jer su ga čike prskale na poljani, a ćiftarska princeza je viznemerila moje poverenje i prdnula je na taj grašak, a ja sam ga pojeo i dobio proliv.
Nikada se nisam razlutio, samo sam još više poludeo! Moja devojka me smirivala i govorila da se ne nevriram, ali ja je nisam slušao, pa sam je ogulio i pojeo.

Definicija je napisana za takmičenje "Kva kva totošarka škola"

Komentari

ја сам морао лупити плус одма'на пендузу :Д

Mislim da bi, ako već nije u upotrebi, trebalo uvesti termin - Zurlovanka.

Ecce, ovo je jedna tipična Zurlovanka.