Prijava
   

Žvakaće gume STARS

Jedinstvena prilika da štedeći cela četiri dinara u odnosu na Orbit dobijete sredstvo za žvakanje kojim ćete uravnotežiti ph vrednost u ustima, te iščistiti vaše zube od ostataka hrane ali i- plombi te svih trajnih ili privremenih stomatoloških lekova u njima.
Za samo 34 dinara dobijate kočenje vilice višeminutnim korišćenjem iste a ukoliko budete baš uporni pa odlučite uživati u STARS žvaki neponovljivog ukusa sat vremena-velika je mogućnost da se potpuno bezbolno rešite i kojeg zuba, najčešće kutnjaka.

STARS žvaka, STARS žvaka za deliju i junaka-ko je hrabar neka "žvaka"!
..........
STARS žvaka- da uštedite na odlasku zubarima-Izvadite sebi zub u sopstvenoj i Pink režiji.
..........
STARS žvake-jer imaju neodoljivu reklamu- JA SAM RETARDIRANI OSKAR A OVO SU MOJE RETARDIRANE ŽVAKE-STARS

Komentari

Plus. A najgora je ona minti zvaka. Ni sa metalnim zubima ne mozes da je omeksas.

+ Brate, ali ga usr'a sa onim retardirani.

Hvala, ne znam da li si obavesten ali to je samo parafraziranje monologa iz njegovih emisija; ovo je moj retardirani drug...secas se?

.. zar se to još uvijek proizvodi? najtvrđa žvaka svih vremena.. mrska uvijek mi bješe ..ne znam što ti dadoh plus.. valjda što me podsjeti na mladost i školske dane.. :)

Најиритантнија реклама СВИХ времена! Сваки пут када је чујем добијем једва-издрживу жељу да разбијем ТВ и да убијем некога (по могућству редитеља те имбецилне рекламе)!!!

Најиритантнија реклама СВИХ времена! Сваки пут када је чујем добијем једва-издрживу жељу да разбијем ТВ и да убијем некога (по могућству редитеља те имбецилне рекламе)!!!

Toliko me ovaj komentar podseća na moje jučerašnje gledanje Abatel reklame...

Па ту су негде по количини кретенизма!!! :)

Kakav prozivod takva i reklama, to bi im moglo biti logo prodaje.

ljudi jedini gori dzingl od ovoga je dzingl za Vreme je za bebe

Da, slogan, naravno. Chupavi sto si morao spomenuti taj dzingl, od njega me nekako-strah? Brrrr

Ok dadoh plus, ali poenta je skroz promasena, bar u mom slucaju....ja nemam problem sa tvrdim stars zvakama, veci problem sto se njih tice je to sto se raspadnu u ustima u roku od pola sata..ali bukvalno...isprobala sam na svim vrstama, najgore su vocne, one se u roku od 20 minuta, dok se ove mint sporije...od vocnih je najgora ona ljubicasta od grozdja ili cega vec...ona je rekorder....

zato ja stedim i kupim 5 koje kostaju 130 dinara jedna zvaka ceo dan u ustima

Chupavi, ma ono ja kupujem iskljucivo orbit...i to one roze decije najcesce, jer one mogu da mirisu satima realno...

Five Cobalt(one plave) ceo ranac mi mirise na njih a kupio sam ih u ponedeljak

Hm...vredi uloziti kintu za to, probacu...

Mici ja licno osetih u ustima svojim prvih 10minuta se razmile kud koji mili moji po usnoj duplji, da bi netom kasnije se pretvorile u kamen. Mozda ti zvaces samo u toj prvoj fazi?

njesicu meni se brate raspadnu i onda mi se pegla od toga i ja ih pljunem odmah...znaci u proseku jedno pakovanje stars zvaka mi traje 2 skolska odmora...jer ih stalno menjam...

eeee vidiš mici da bi postigla efekat izbijanja plombi moraš izdržati bar jedan veliki i dva mala odmora

njesicu, pa ne vredi mi to kad ce da mi se raspadne usna duplja od silnog povracanja.....necu ni da imam cemu da izbijem plombu...ali hvala na savetu, ako budem ikad pozelela da se samoubijem znam na koji nacin cu ;)))))