Prijava
   

Zvezde Granda

Verovatno jedina stvar koja je gora od Grandovog narodnog veselja. Takmičenje koje ne bi smeli da gledaju ljudi iznad šezdeset godina, jer rizikuju da dobiju srčku zbog prevelike golotinje. Postavlja se pitanje da li je to izbor za golotinju , ili takmičenje u pevanju. Naravno čast izuzecima. Žiri se sastoji od tri člana, koja traže dlaku u jajetu, demonstrirajući svoju nadjebanost.

- Naša sledeća takmičarka je Aleksanda Aleksić. Aleksandra dolazi iz Češljeve Bare. Za njen stajlnig se postarala Vesna Vukelić Vendi, i pevaće nam pesmu od Ane Bekute '' Crven konac ''. Izvoli Aleksandra.

- Hvala. :crveeenenkonacokostrukaaa:
:Publika u delirijumu. Skandiraju njeno ime, a onda sva u zanosu. Na sebi nosi plastičnu kesu, sve se providi:

- BRAVO! Da čujemo šta žiri ima da kaže? Izvolite

- Član 1. Pa meni se ovo veoma dopada, imaš dobro dupe, sviđaš mi se. Pevaš tu i tamo, ali imaš dobro dupe. Obrati malo pažnju na trilere, ispade ti dupe. Sve u svemu, onako i imaš dobro dupe.

- Hvala! To mi mnogo znači!

- Član 2. Pa nije bilo baš najbolje. Vidi se da si bolesna, pa tako. Može da prođe. NEMOJ DA KOPIRAŠ ANU BEKUTU! Budi svoja. I obrati pažnju na donju lagu.

- Hvala.

- Član 3. Pa meni se veoma dopadaju tvoji kako da kažem, atributi. Lepo pevaš, lepo te je slušati. Aj ponovi onaj refren, ono kad si vrckala. E totototo. Daj mu ga malo. Sve u svemu odlično. Imaš dobro dupe.

- JAOJ HVALA VAM, OVO MI MNOGO ZNAČI.
____________________________________________________________________
GLASANJE U TOKU. ŠALJITE PORUKU NA BROJ 232321 SA REDNIM BROJEM KANDITATA. CENA PORUKE HILJADU DINARA, BEZ PDV-A
____________________________________________________________________

- Saša Popović - DALJE IDE, DALJE IDE, DALJE IDE, DALJE IDE, DALJE IDE, DALJE IDE, DALJE IDE, DALJE IDE, DALJE IDE, DALJE IDE ALEKSANDRA ALEKSIĆ.

:MASA POLUDELA:

- HVALA SVIMA ŠTO SU GLASALI ZA MENE! HVALA OD SRCA!

- Saša Popović - Bravo Aleks. Divno dupe! Bravo!

Komentari

Ja ne znam ko i dalje to gleda, danas videh reklamu da takmičenje i dalje traje, pojma nisam imao. A stvarno mislim da to slabo ko gleda, jer sam skoro išao da se šišam i žene u frizerskom salonu su nakon abrova o komšijama prešle na sve emisije i serije, ali niko nije pomenuo zvezde granda. Konačno i to sranje da umre.

Gledaju ljudi. Veruj mi. To mu dodje kao neka komedija, ili tragedija. Ne znas da li da se smejes ili da places.

изузетцима

Преправи то
+

На све што има везе са пинком, по дифолту лупам минус.. Нисам ни прочитао...