Prijava
 1.    

  24 sata

  Besplatne dnevne novine, koje koštaju taman koliko i vrede.

 2.    

  24 sata

  Dnevne novine u kojima izlazi sudoku, za cije resavanje je potrebno u proseku oko 48 sati.

 3.    

  24 sata

  Novine koje najbolje isušuju staklo posle pranja.
  Posle se mogu iskoristiti da se potpali roštilj.

 4.    

  24 sata

  Besplatne novine - samo u finansijskom smislu. Što se tiče psihe, verovatno ćete doći u situaciju da se posvađate sa penzionerima ako nekim slučajem prstima zagrabite više od jednog primerka u pomahnitaloj rulji već pomenutih članova gerontološkog dela stanovništva.

  Pazite se, oni izlaze u najranijim jutarnjim satima. Najopasniji su oko 6 kad stižu sveže odštampani primerci.

 5.    

  24 sata

  Novine koje penzioneri ujutro pokupe da bi imali čime da loze vatru.

 6.    

  24 sata

  Vreme dovoljno Jack Baueru da sazna za zaveru da se ubije neki predsednik, pronađe osobu koja je odgovorna za to, muči je dok ne prizna gde je skrivena nuklearna bomba, pronađe i nju, deaktivira je par sekundi pre nego što eksplodira i tako spreči još jedan teroristički napad na Ameriku od strane Arapa ili Rusa... Pritom usput sam pobije gomilu ljudi koji mu se nađu na putu, dobije i sam batine par puta, ali se uvek izvuče i spasi sve voljene osobe koje su zli Rusi i Arapi oteli da mu se osvete

 7.    

  24 sata

  Novine koje posle 8 sati postaju mit. Priča se da ih je bilo nekada, ali niko nema dokaza za to.

  Penzioneri u akciji.

 8.    

  24 sata

  Najduži period prekida konzumacije poroka ako još uvek ne želiš da ga se rešiš.

  -Dobro jutro, kume! Vidi vidi, nema cigare, svaka čast! Koliko već ima?
  -Evo kume, ako ne stignem do trafike do večeras, biće 24 sata! I nemoj bre i ti da me zajebavaš, nego daj jednu da zapalim, vidiš da sam nervozan!

 9.    

  24 sata

  Novine, a ne kupuju se na trafici!

 10.    

  24 sata

  jedine novine koje citaju mladi a ne samo penzioneri zato sto su:
  1.besplatne i taman ih pokupis ujutru na stanici i citas do skole:)
  2.zato sto nisu kao i sve ostale novine 20 strana politika (tuca u parlamentu, tadic jebao kostunicu u dupe bez kondoma....) za koju me zabole dupe jos 10 strana umrlice i na 2 strane crna hronika al i tu mora slovima fonta 500000 da pise peri pericu proletela sekira kroz glavu (bas me briga)i naravno sport koji je jos jedina stvar koja bi mogla da se procita da ne pise samo rezultat bio 2:1 ostale informacije pogledajte na sajtu www.....com (pa sto onda koji kurac citam novine mogo sam sve da vidim na netu)
  al sa druge strane "citaju" ih i penzioneri naravno po 20 primeraka od jednom (treba im objasniti da se dupe ne brise novinama... nije skup toalet papir)

 11.    

  24 sata

  Dnevne novine do kojih je gotovo nemoguće doći; jer kao i "sve što je džaba i bogu je drago" nestanu par minuta nakon što se ubace u za to specijalno postavljene kutije na raznim punktovima po Beogradu. Nakon što se novine razgrabe, te kutije služe kao kante za smeće. Novine je moguće uzeti samo ukoliko naletite na njih u trenutku kada ih raznosač postavlja u kutiju (negde u ranu zoru) i ukoliko se onaj koji je došao tik pre vas smilovao da uzme samo dvadesetak primeraka.

 12.    

  24 sata

  Poligon za uzimanje dvobanki...

  Negde sredinom oktobra...
  Ponovac:(brucošu)''Sinko, daj 20 dinara da kupim neke novine.''
  Brucoš:(vadi)''Evo brate... Uzmi neke sa sportskom prognozom!''
  Posle pet minuta:
  Brucoš:''E, koje si uzeo?''
  Ponovac:''Ma, ove, '24 sata', nije bilo drugih...''
  Brucoš:''A, dobro, neka... A kol'ko su one?''
  Ponovac:''Paaaaa, pa 20...''
  Brucoš:''Ok''...

  Sledi isti trik kod sledećeg, pa kod sledećeg, i tako dalje...

 13.    

  24 sata

  Novine koje se prelistaju za isto toliko sekundi.

 14.    

  24 sata

  jedine dnevne novine koje mozes da uzmes u proizvoljnoj kolicini. Najcesce se vidjaju u gomilama od po 20-30 kom. po glavi stanovnika. Primenu nalaze svugde- u spajzu kao podloga za tegle, za sedenje na ladan beton, za potpalu, brisanje prozora, kao backup u slucaju nestanka wc papira... A prvobitna namena im je bila informisanje javnosti.

  "kevo, nestalo mi je toalet papira! Daj mi jednu rolnu" (dozivas iz WC-a, kad shvatis da nemas cim da se obrises). " Nema vise. Evo ti "24 sata", jutros sam pokupila 20 kom."

 15.    

  24 sata

  Pamflet/flajer koji neki nazivaju novinama.
  Više aktuelnih informacija se može naći na poleđini C supe u kesici ...

 16.    

  24 sata

  Poznate besplatne dnevne novine sa verovatno najvećim tiražom u Srbiji. Nekima služe za čitanje na predavanjima, a nekima izgleda, za oblaganje polica u špajzu ili umesto wc papira (vrlo bizarno). Zato se valjda uzima po 50 komada odjednom. Onda, 10 minuta nakon ostavljanja istih na stanici, dođeš ti da uzmeš 1 primerak, kad tamo više nema ničega. Možda bi trebalo da povećaju tiraž...?? :-S