Prijava
   

Američka genetika

Mesto gde žive pravi Amerikanci se zove rezervat.

Na zemlji gde su nekada živeli Amerikanci sada žive neki ljudi iz Evrope čiji su se potomci doselili u Ameriku bežeći od zakona ili gladi...ukratko, oni koji nisu imali šta da izgube dolaskom u tu novu zemlju. Tamo žive zato što su proterali prave Amerikance u rezervate ili ih tek prosto poubijali.
Posle stotinak i više godina, država koju su osnovali ti došljaci na toj tuđoj zemlji je postala velika svetska sila a oni sami priznata nacija.

Puno vremena je prošlo od tada, ali oni se i dan-danas raduju kada vide da na svetu još uvek negde i nekome može da se otme zemlja, a on protera u rezervat, pa stoga sa radošću i veseljem ulaze u takve i slične poduhvate.

Genetika je čudo!

S vremena na vreme počne da ih grize savest zbog toga što su uradili, pa onda u Holivudu snime poneki tugaljivi film o tim jadnicima što su završili u rezervatima.

Onda im nekako bude lakše na duši, a i zaradi se poneki dolar.

Komentari

Da čudo je,zato smo mi i dalje smrdljiva rupa a Amerika supersila.

beli čovek je došao preko mora, doneo nam bol i bedu...
evo kurde prigodni video.
šta sam ocenio, ne moram ni reći :)

@Gvoz.
Pa kakve sad veze ima sad to što su oni sila, a mi nismo? To je zemlja koja je veća od 109 Srbija i na zasebnom je kontinentu, sa stanovništvom koje potiče iz celog sveta...Glupo bi bilo očekivati da smo mi neko ko treba da bude oponent tolikoj zemlji ili da smo mi nekako trebali ili mogli da i sami budemo neka svetska sila.
Srbija je premala zemlja za takve stvari, a mi smo suviše mali narod da bi mi mogli da kontrolišemo svet umesto njih...nas ima taman toliko za jedan veliki svetski grad i to ne neki megalopolis.:-)

Onda je Srbima u genima da ih neko kara.

Интересантно и надасве тачно+

Postoji i američka mobilizacija, koju su objasnili u američkom filmu, samo je režiser tog filma bio direktno Evropljanin.

S vremena na vreme počne da ih grize savest zbog toga što su uradili, pa onda u Holivudu snime poneki tugaljivi film