Prijava
   

Bilder

Kulturološki fenomen 20. veka, maksimalno nabudžena spoljašnjost u funkciji čisto vizuelnog dekora uz narcisoidnu želju za divljenjem, a mišići ne smeju nikako biti funkcionalni - oni su cilj a ne posledica vežbanja. U "300" imate Leonidu i volove, i to lepo oblikovane volove, ali zato da bi mogli da se mlate s Persijancima. Probajte da naterate bildera da potrči 1km.
Uz to, to su osobe koje su u stanju da unište neverovatne količine mesa i jaja i da se kljukaju najneverovatnijim hemikalijama da bi pre dobile vrat u obliku jednakokrakog trougla, ili bolje rečeno da bi isti nestao u džaku krompira.

Kiza: Kako ide?
Tuta: Super, baba mi prži već treći dan po osam jaja za doručak. Reko mi trener da ću ovog leta da budem samo prijatno iznenađenje, a sledećeg leta ima da budem hit...
Kiza: Brate, ja sam pojeo tri svinje i dva živinarnika dok nisam skontao Petar Čelik proteine u prahu, sad pijem tri puta dnevno uz po litar mleka.

Komentari

Da. to je original bilder! Bravo! :)

minus, ovo su gluposti

za pravo objasnjenje pojma videti definiciju koju je stavio forum-state

Duso, znam coveka koji bilduje i jede 9 JAJA za dorucak, KAO I coveka koji bilduje i krka banane i mleko svaki dan, pije praskove, da ne govorim o kolicini mesa koju unisti dnevno... ;)

Znaci mleko, znaci litre i litre mleka dnevno. Znaci plazma, znaci krompir, znaci snicla :)
+
Ima takvih idiota...

+

Najzanimljiviji su slucajevi gde bilder zaboravi da bilduje noge pa na ogromni torzo su prikacene tanke pilece nogice. Licno poznajem biledera kome je obim vrata veci nego obim butine.

+
citam i radim triceps. i guram kontejnere.

Kiza i Tuta? Likovi iz romana "Hajduk sa druge strane"? :)

Petar Celik?!:D
To hommage TONu?

he, al bez guranja kontejnera nema leba +

.......eeeeee svete , tupav li si..... -

L@ki ne seri mnogo, bilderi koji stvarno znaju nesto kao npr. Tom Venuto ne ponasaju se ovako vec imaju uravnotezenu i prirodnu ishranu, vise proteina da, ali vecina a to su amateri stvarno imaju ovako kretenski jelovnik.

Kada se neznanje epsih razmera poveze sa nista manjim kompleksom dobije se ovakva definicija...I posle ovoliko godina vredi lupiti dvometarski minus.

"...ako imas STA, ako nemas, JEBIGA, onda samo guras kontejnere..."

to je veci primer bildera nego ovo gore napisano, jer ovo je cista glupost.

Video sam šta ste uradili! Vratite je na naslovnu! Molim lepo?