Prijava
 1.    

  Blitzkrieg

  Tehnika koju upotrebljavaju profesori kada izbace sve karte na sto i punom artiljertijom rokaju blic pitanja.

  - Šta je pravna norma?
  - Pravna...
  - Ne znaš. Ajde dalje. Šta je pravni akt?
  - Prav...
  - Dalje! Šta je pravna praznina?
  - Pra...- Ne znaš! Pravni posao?
  - P...
  - Opet zamuckuješ! Sedi! Jedan!

 2.    

  Blitzkrieg

  Veština osvajanja tuđeg životnog prostora, bazirana na iznenađenju i prekomernoj upotrebi sile-avijacije i tenkova. Započeta tokom II svetskog rata od strane Hitlerovih trupa i traje do danas. U vojnoj terminologiji ovaj pojam je danas potisnut u stranu, jer su USA počele besomučno da „štite svoje nacionalne interese“ na sve strane uz prekomernu upotrebu sile, ali to više nikog ne iznenađuje, a u običnom životu pojam blitzkrieg se vezuje za lov na muve i žene, jer je za njih i dalje neophodna brzina. Najčešći redosled poteza u osvajanju žena i devojaka je: vizuelno ubacivanje, verbalno nabacivanje i finansijsko razbacivanje. Pošto i tu dolazi do prekomerne upotrebe pojedinih sredstava i rezultati su „ko posle bombardovanja“-ciljevi uglavnom živi, ali nesposobni za normalan život.

 3.    

  Blitzkrieg

  Kad ubijas muve Blic novinama.

 4.    

  Blitzkrieg

  Moćna vojna taktika čiji koreni zapravo sežu već od Prvog Svetkog Rata kada je Nemačko Carstvo koristilo Šlifenov plan da prvo pokore naciju koja brže okupi vojsku Francusku, pa da onda navale na naciju kojoj treba pola godine dok se dobro naoruža tj. Rusiju. Na žalost taj prvi pokušaj Bltzkriega je propao jer tada Nemci nisu posedovali nekoliko značajnih stvari : armiju Pancer Tenkova i eskadrile elitnih Luftvafe bombardera i lovaca.
  Tek je sa napretkom tehnologije, Biltzkrieg stvarno zaživeo i obeležio je čitav Drugi Svetski Rat kada su Nemci koristili tu veštinu da za manje od godinu dana pokore celu Zapadnu Evropu, naravno koristeći gomilu najnaprednjih vojnih mašina kojima su izgazili sve redom.
  Jedino što je na kraju zaustavilo Blitzkrieg jeste to što su Sovjeti bacili dvadedeset miliona ljudi da zaustave Nemce, i cela Istočna Evropa koja je postala pustara sa kombinacijom arktičkih temperatura od koje su kompletne motorizovane jedinice Nemačke stale...

  -Danas se koristi Blitzkrieg verzija u kojoj se baca oko sto hiljada elitno naoružanih marinaca sa najnovijim naouražanjem koje može da oseti protivnika na sto kilometra usred neke kamene pustare da se bori protiv divljih plemena koja koriste puške iz Prvog Svetskog Rata i koji još žive u uverenju da je struja đavolov proizvod, pa se onda vojna taktika takve elitne naoružane vojske smatra jedinom pravom vojnom taktikom