Prijava
 1.    

  boli me kurac

  Oboljenje urinarnog trakta široko rasprostranjeno u srpskom narodu koje je dovelo do širenja bele kuge, tj. pada nataliteta i gubitka Kosova.

  Mala bračna razmirica u Srba se završava tradicionalnim dijalogom.
  ona:" Ma,jebe mi se."
  on:" Boli me kurac!"
  epilog: Jasno je da su žene te koje uvek izražavaju želju za očuvanjem teritorijalne celovitosti Srbije, a muškarci se vade na prostatu i seksualnu disfunkcionalnost, te se država smanjuje poput šaraginske kože, a oboljenje kurca preti da se proširi na gubitak muda.

 2.    

  Boli me kurac

  Moze se jednostavnije reci i ne zanima me al ljepse je boli me kurac

  Vidi sta sam dobio na testu
  Boli me kurac

 3.    

  Boli me kurac

  - ovo je jedan od vrlo univerzalnih odgovora na SVAKO pitanje. To znaci da ga mozete upotrebiti kao odgovor na svako moguce i nemoguce pitanje, s tim sto od pitanja zavisi koju ce te posaptalicu upetrebiti "ma", "bas", "aha", "znaci" "pa", "zato", "ne"...

  - Imas ispit sutra?
  - Boli me kurac!

  - Pa, jesi li ucio nesto?
  - Ne, boli me kurac!

  - Znas li da je Sandra ljuta na tebe?
  - Boli me kurac!

  - Napolju pada kisa.
  - Boli me kurac, bas.

  - Sta ti je?
  - Boli me kurac.

  - Hoces li zvati Dejana?
  - Aha, boli me kurac bas...

 4.    

  Boli me kurac

  ,,Boli me kurac" nije samo fraza, ,,boli me kurac" je stil života. Mantra koju lik ponavlja u sebi dok prilazi devojci, ono što je Jovan Marinković rekao sebi kad je skočio na tenk sa flašom benzina, ono što je prvi neandertalac pomislio kad je skupio muda da priđe vatri. Život je previše kratak da bi se prošetao kroz njega, reci sebi ,,Ma boli me kurac!" i potrči!

 5.    

  Boli me kurac

  Izraz uobičajen kod Srba,neretko ga koriste i žene.Svakog ko i malo veruje u prizivanje muke i nesreće treba blagovremeno upozoriti na,minimum,dva istinita primera svaki put kad nepromišljeno upotrebe ovaj izraz.
  primer1:
  21godišnjaku u Beogradu devedesetih godina tadašnja devojka(sadašnja žena)u zanosu,slučajno polomila tetivu u korenu penisa.Dok je vrištao od bolova,NJEN ćale,koji je u tom trenutku bio u stanu,mučenika odvezao kod lekara.
  primer2
  Dečko se zaljubio u devojku koja je tvrdila da je nevina.Posle nekog vremena,on nešto prestane da joj veruje.Ona kad je videla da nema kud,zamoli specijalizanta na ginekologiji da joj uradi nešto nalik himenoplastici,što on i uradi,naravno nestručno-ketgut koncem.Posle nekog vremena njen dečko,uveren da ga laže,zapne ko sivonja i iscepa kurac na ketgut konac.
  Tek kad iz prve ruke čujete kako može da zaboli,razmislite kad to izgovorite.

  Pametnije je reći "jebe me se",ako to prizovete i nije tako strašno.

 6.    

  Boli me kurac

  Najomraženija rečenica jednog urologa. Kada je čuje momentalno dobija histerični napad.

  - Ženo, prosuo sam kokice dok sam gledao tekmu, donesi usisivač i sredi ovo!
  - Oću, boli me kurac!
  - Sandra, rekao sam ti da tu rečencu neću da čujem! Sledeći put ću te iskasapiti i ostaviti u zamrzivaču! Danas sam pregledao trideset osam kurčeva! Zajebi me!

 7.    

  Boli me kurac

  Poštapalica koju koriste i žene, iako nemaju falus. Najbolji način da izlečite ovu specifičnu boljku žene je da je dovedete u sitaciju gde će umesto ''boli'' u rečenici, upotrebiti ''prija''.

 8.    

  Boli me kurac

  Rečenica koju urolog mora da čuje minimum 50 puta na dan.

 9.    

  Boli me kurac

  Rečenica kojom se ne izražava bol u muškom polnom organu, već čista nezainteresovanost.

  Ona: Jao, Jelena Karleuša je izdala novi album!
  On: Boli me kurac. . .

 10.    

  boli me kurac

  Zarazna pojava koja vrlo lako prelazi u dupe!

 11.    

  Boli me kurac

  E to se desi. Boli te za sve, dal jebeš, ne jebeš, dal si gladan, žedan, dal ti manjka tolet papira. Jašta baš tako, ništa tebe ne može da uzbudi, čujem neki skočio sa mosta, jedva ga spasili, e što nije poginuo mater mu jebem ludu. Onaj tamo kuka, skup lebac, cigare, pa jel moraš svaki dan jesti alo jedna, a i te cigare, ispušili smo i bez njih. Riba kaže kasni joj, a šta to mene bole, ti ćeš ga nosati, pa neću ja. Kaže ćale poskupeo benzin, a ti sedi na kanister pa se vozi. Cimer kuka mali mu stan, on neka ide pod čador, pa će imati celo poljanče. E ima baš i ona priča... more bole me kurac da vam kucam sad.

 12.    

  Boli me kurac

  Veoma često korišćena fraza u Srba. Organ, po kome fraza dobija na značenju, u principu nikad, ili vrlo retko boli. Fraza, koju neretko koriste i žene, koje taj bol nikako nisu mogle ni da osete. Fraza se koristi u nebrojanu mnogo slučajeva. Najčešći su u negaciji nečega - "Ajd mi dodaj ono" - odgovor "Oću boli me kurac!" ili pak ukoliko se nešto zabrlja fraza stvara prividni duševni mir "ma boli me kurac".

 13.    

  boli me kurac

  Moja česta uzrečica! Iako nemam k... ali vid antistresne terapije.

 14.    

  Boli me kurac

  Univerzalni odgovor na sve koji nema veze ni sa bolon, a jos manje sa kurcom. Uglavnom dobar način da objasnite nekome da vam nije ni malo stalo do nečega.

  Nemam dobar primjer, ali boli me kurac!

 15.    

  Boli me kurac

  Jedna od boljki iz porodice Nije Me Briga. U zavisnosti od etičko-estetske konstitucije obolelog, mutacijama poprima i druge oblike:
  - boli me pička,
  - boli me dupe,
  - boli me uvo,
  - boli me djon.
  U bliskom srodstvu je sa boljkom Puca mi... (recimo) prsluk.

 16.    

  Boli me kurac

  Boljka kojom se služe muškarci (neće valjda žene? - prim. aut. def.) da bi izbjegli činjenje usluga, bespotrebna pitanja i druge smarčke aktivnosti.

  Drug:"Đe si brate, što se radi?"
  Ti:"Evo ništa ti?"
  Drug"Evo ka' što visiš. A viđe li kako zamalo da OT bend pobijedi na Beoviziju, baš mi je krivo..."
  Ti:"Pa onda popij konsko pivo. Brte, boli me kurac za to..."
  Drug:"Pa ujedi i mene, pa da zajedno bolujemo. Hahaha!"

 17.    

  Boli me kurac

  Ma u stvari me ne boli nista, al me bas briga sta ti pricas!

 18.    

  Boli me kurac

  Fraza koja izrazava APSOLUTNU ravnodusnost

 19.    

  Boli me kurac

  Izraz koji najiskrenije, od srca onako, bez laži i pretvaranja govori da smo ravnodušni.

  E znaš šta!!

 20.    

  Boli me kurac

  Izraz koji koristi samo naš narod i koji samo naš narod razumije. Ukoliko bi ovaj izraz preveli na bilo koji drugi jezik, ili pokušali da objasnimo bilo kojem stanovniku druge države, ispostavilo bi se da se radi o težoj telesnoj povredi, a ne o totalnoj nezainteresovanosti.