Prijava
   

bora đorđević

Nekada mi je bio omiljeni lik,a onda je postao nacionalista.

Riblja corba je zaista ,jedan od najvecih bendova sa ovih prostora,ali su trebali da prate model Bitlsa i da se raspadnu na vreme.Bora dok je bio pobunjenik i oportunista,pisao je vrhunske tekstove i radili su sjajne albume......I sa "Istinom",je to prestao.Posle"Istine",poceo je da pise osrednje tekstove.
Devedesetih je poceo profesionalno da se bavi srpstvom i tu pocinje njegov moralni sunovrat,jer je od oprtuniste i pobunjenika ,postao poslusnik.

Zao mi je Bore,jer sam ga nekad mnogo postovao,a onda je postao ljiga i danas prebacujem kanal ,ako je on na njemu......

Komentari

Plus, jer se slazem sa tim da je postao maltene sve ono protiv cega se borio! Ali nikada ne bih prebacio kanal kad je on na nekom. Uvek ima ponesto da kaze, pametno. Nije toliko zastranio. Istina, bio je dobar dok je bio opozicija svakoj vlasti, a sada..

+

Ne slažem se da je sa 'Istinom' bilo gotovo. Mislim da je poslednji dobar album 'Priča o ljubavi obično ugnjavi', iako ga svi pljuju obično.

Dali se meni to cini ili skoro ista definicija vec postoji ali nema veze dobra je! upravu si ma Bora je samo Srbin ne zamerite mu i vi ste gresili Srbi mogu bez pljuga i hleba ali bez politike ni u snu on je definicija Srpskog rokera

Potpuno tacna definicija. Nazalost.
Jedino je problematicno ono "oportunista" - pre mu je mesto u drugom delu recenice, uz poslusnika? Ovako ispade da je oportunizam neka pozitivna osobina?!

Stvarno mnogo sere poslednjih godina!

Не сери брате,није после Истине писао осредње текстове.После истине,написани су Амстердам,Задњи воз за Чачак,Око мене,Авиону сломићу ти крила,Ал Капоне,Кад сам био млад,Нешто је труло у држави Данској.Најбољи албуми су им од првог,Кост у грлу, до 1996. и албума Остало је ћутање.

Kad sam bio mlad- When i was young Eric Burdom
Zadnji voz za Cacak - Last Train to Clarksville the Monkees
Avionu slomicu ti krila-djubre
Al Kapone - djubre
...

Talentovani jesi ti generacija Bora Čorbe?

талентовани јбт таман сам помислио да си умро, хваљен бијо исус. поздрав за тебе и твоју породицу од јова крстића из мелбурна