Prijava · Registracija
57 : 11
16 em plus     16 em minus
58 : 11
57 : 12

Čeka me čovek

Izvini brate, ali stvarno moram da palim. Poznaješ me dobro, i jasno ti je da bih vrlo rado ostao sa tobom da se i dalje bavimo ovim čime se trenutno bavimo, bila to obična bleja ili neko akcijanje, ali mi je ovo mnogo bitno i mnogo toga mi od čoveka zavisi. Nemam vremena da ti objašnjavam o čemu se radi, mnogo je komplikovana situacija, a na kraju krajeva moja stvar jbg. Ti me ako hoćeš razumi i ne pitaj, ako nećeš odgovor ti neću dati, pa se ti češkaj po glavi da li je čovek koji me čeka diler sa unkom koga nije bilo mesecima, kolega koji mi je nabavio polovan nosač alata za hiltovku što me lebom rani i familiju mi, ili trandža koga jebem da niko ne zna i krijem ga bolje nego švalerku.

- Alo Čavke! Upravo se Slađa porodila! Kuronju sam dobio! Evo me sa Maletkom u porodilištu, izađi ispred zgrade za 5 minuta, pokupimo tebe i Zizija, pa didemo negde da se izubijamo!
- Ne mogu sad, čeka me čovek, zovem kad završim.

Festival2018

Komentari

Thumb vrisak
16 em cross

Тхе Проф

Pa ok varijacija na imam nešto/imam neki haos spiku, mada izubijavanje nikada ne odbijam :)))

Thumb medium gifs 14
16 em cross

Чеги

некако олд скул дефка +

Thumb index
16 em cross

Kirilov

Zahvaljujem na odabiru i podršci. mada je bilo zaista odličnih definicija na festivalu, Kombinovati po meni ubedljivo najbolja!