Prijava
   

Crnac u Družini Robina Huda

Neprevaziđeni stepen političke korektnosti koji je daleko iza sebe ostavio sve one silne reklame američkih kompanija u kojima se mora pojaviti makar jedan nasmejani pripadnik crne rase. Rezultat ove politike, crnac u Šervudskoj šumi pred kraj 12. veka, kod gledalaca izaziva veće udivljenje čak i od one serije u kojoj se Tarzan bije sa ljudima-leopardima, juri seksi čarobnice i putuje u središte Zemlje. Junaci za čiju je ulogu kandidat Semjuel L. Džekson su:

- Saracen (tačnije, crnac-Saracen) koga je Robin zarobio tokom krstaškog pohoda i koji pod uticajem Stokholmskog sindroma odlučuje da ga prati na drugi kraj sveta.

- Opat Tak, mladi sveštenik iz Nubije, vođen idejom da represivni sistem vladavine u Engleskoj zameni parlamentarnom demokratijom.

- Mali Džon, koga je Družina tako prozvala jer im je Mbala Sahib Ibn Babangida bilo previše komlikovano.

- Ričard Lavlje Srce, dobio taman ten sunčajući se u pauzama između krvavih bitaka u Svetoj Zemlji.

- Robin Hud (zašto da ne?)

Jedini lik koji se neće pojaviti u ovom obliku je notingemski šerif, jer nije okej da jedini crnac bude glavni negativac.

Temelje ove prakse postavio je, naravno, Diznijev studio, ubacujući neengleske životinje u crtani film (nosorozi i slonovi defiluju u prinčevoj straži, a tu je i onaj nesretni piton).

Komentari

+
A šta tek da se kaže za Džekija Čena kao pomoćnika Fileasa Foga?

Čeka se verzija otkrića Amerike u kojoj će viking Erik Crveni, sin Torvalda Asvaldsona biti nezakoniti potomak malajskog princa i japanske babasere.

+ imas moje udivljenje :D

materijal za naslovnu.

Jebačko zapažanje! +++

Babangida :DDD aaaaa moj omiljeni fudbaler sa PS1

Danas gledao onu idiotsku seriju Robin Hud, puna engleska crnaca jebote! Crna opatica, crnac šerifov pomoćnik... Jedino si se za prvu tačku zeznuo jer Robin Hud nije zarobio Saracena nego mu je spasao život, pa mu je ovaj iz zahvalnosti postao sluga. +

dobar+++
ali englezi k'o englezi ...
siguran sam da bi marko kraljevic sj...ao robina sumskog!
+++

VHS mog detinjstva,do jaja

Kunem se da mi je Tvoja definicija ''Rumun'' jedno od (naj)jačih iskustava na ovom sajtu. Srećna Ti Nova Godina, care!

Каква дефка, свака част.

Hahahha Babangida hahhahahahh, vraca sjecanja na PS1, Babangida i Roberto Carlos najjaci napadaci bili... :)

Sjajno. Fantastično. Dojajno. + *

+ najvise zbog Mbala Sahib Ibn Babangida