Prijava
   

Crnac

Africka roba koja je preplavila americko trziste za vreme XVI, XVII, XVIII veka toliko je bila trazena i uvozena da je totalno izgubio na ceni. Vremenom su evropski dosljaci, sljam, kvazielita, progani i par bankara i zemljoposednika samonazvani Amerikancima shvatili da su i crnci ljudi i da se njima ne moze trgovati i uprkos tome sto im je besplatna radna snaga donosila mnogo novca i stvarala ogroman kapital resili da im daju svu slobodu ali tu su pogresili jer su crnci godinama rasli u mrznji prema belom narodu tako da sad cine najvecu stopu kriminala a ima ih svega 12% ukupnog stanovnistva u USA.

Komentari

SAMO 12%?!!! U, ja sam mislio da ih je bar 40%.....

Verovao ili ne samo 12%, iznenadjujuce. Vladajucu vecinu cine u Vasingtonu, pa ako si bio tamo mogo si da steknes takav utisak.

Mislis drzavu ili grad? Nisam bio ni u jeno ni u drugo, ali cu, Boze zdravlja ako bude sve u redu, u aprilu i maju da idem ili u Boston ili Sijetl(jedno je relativno blizu grada Vasingtona a drugo u drzavi Vasington pa cu videti....a itisak sam stekao zbog filmova, serija, cinjenice da su im sportisti mahom crnci(to je zbog njihove fizicke predispozicije, ali opet....)....
e, da + za def:)

Sorry, ali -!
Zbog pocetka definicije. . .